Herlig lunsjdrag

Vi har fått positive treningsrapporter og satser på en frisk banker under lunsjtravet i Bergen i dag.

Kommersielt

Klikk her for gratis V5-tips.

Klikk her for å se våre små V5-forslag til Forus.

Klikk her for å se våre små V5-forslag til Momarken.

Klikk her for å se våre DD-forslag.

Stammen er det ikke noe i veien med på 2 Lomeblesen i V5-1. Troll Kos-sønnen har virkelig noe å slektes på, der moren Lomefrøkna er etter Trøpila, som igjen har avlet frem bl.a. Lome Elden og Lome Kongen. 5-åringen blir nok aldri så god som slike kanoner, men kapasiteten er det lite å utsette på for vårt friske singelkryss. Alt for ofte har dog galopper ødelagt i løpene, men nå kommer hesten ut i ny regi. Vi har vært i kontakt med de nye eierne, og de kunne fortelle om en hest som så meget fin ut for dagen. De har brukt god tid på å få den kapable krabaten tilbake i banen, og har behandlet for diverse ømheter underveis. I et treningsarbeide forrige mandag kjørte de i 36-fart på banen, og travet fløt perfekt. Vi snakker ikke her om det helt store tempo, men poenget for undertegnede var at hesten fungerte perfekt i aksjonen. Fart har han i overflod, og fra et glimrende spor mot begredelig motstand tror vi det dreier seg om en topp vinnersjanse direkte. Verdt å merke seg er også at femåringen har startet to ganger på Travparken tidligere med to feilfrie løp, der bl.a. en seier på 32.8 full vei ble bokført mot klart tøffere konkurrenter.

Kommer det en smell eller to?
Ja, som regel i disse lunsjløpene har det lett for å dukke opp noen overraskende vinnere, og vi tar høyde for dette på våre spilleforslag.

I V5-2 står 1 Løng Håpe fint til. Velkjørende Jan Ove Olsen er ute etter føringen med Ilmin-datteren, og på en god dag leder fort 6-årshoppa dette løpet rundt om.

1 Marseille Ås står innbydende til i den tredje avdelingen, og Pine Chip-datteren viser en oppadgående formkurve. Vår favoritt utfordres i første rekke av en formtoppet 6 Matchfellow. Armbro Plush-sønnen gikk forholdsvis pigg i mål i sin siste start til femte på 16.5 full vei i et tøft V75-løp på Biri , og dersom det ikke blir helt galt fra et spor litt langt ute på vingen kjemper 4-åringen garantert om seieren her.

Matchfellow og Øyvind Austevoll er en het vinnerkandidat i V5-3.
Matchfellow og Øyvind Austevoll er en het vinnerkandidat i V5-3.

Begredelig kvalitet på hestene i V5-4, der 3 Melody Of Love og 9 Snowshoe Bassie G. D. i hvertfall kommer til start med brukbare resultater å vise til. Verre er det med det lasset hjemmetrener Ove Wassberg sender til start, som vi ikke vet noen ting om. Alle trener fint, men samtlige står stort sett med ”smultringer” i raden, så den som lever får se...

I V5-finalen ser det også svært åpent ut, og det kan fort komme en smell. 2 F.H. Niklas, 4 Magic Fly, 7 Vilnius Rider og 11 Velviano K. blir vår brede utgang på det store systemet.

Ekspertforslag
Vi har satt opp to ordinære spilleforslag på hhv 120 og 360 kroner.

På det største forslaget spiller vi et ringsystem hvor stammen er på 4.410 rekker, men med noen enkle forutsetninger reduserer vi innleveringsprisen til 1.300 kroner. Systemet har vi fylt ut på seks kuponger, og de kan du kjøpe her.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus