Hilde berger restene

Etter noe som ligner en katastrofesesong for Tom Hilde, har han plutselig fått vind i seilene.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Søndagens langoddsprogram er en herlig miks av vintersportdueller og en rekke interessant fotballkamper. Vi byr på tre oddstips denne søndagen.

Det går så det griner for Nettavisens langskudd om dagen og med treff på begge langskuddene i går (Barnsley hjemme mot Nottingham Forest til 3,10 i odds og Doncaster hjemme mot Huddersfield til 2,90 i odds) kommer det til å bli en meget innbringende uke for de som har fulgt våre langskudd de siste dagene.

Dagens langskudd
Almeria - Sevilla H 3,00

Ettersom Valladolid tok en meget overraskende 1-0 seier hjemme mot Barcelona lørdag, havnet Almeria under streken før sin kamp i kveld. hjemmelaget biter dog godt fra seg på eget gress og slo topplaget Atletico Madrid i nest siste hjemmekamp (2-0). Står ellers med sterke 3-2-0 på sine fem siste seriekamper.

Sevilla har etter ens svak start på sesongen avansert helt opp til 7. plass. Men hadde ikke bedre enn 0-3-3 på sine seks siste seriekamper, før de to siste er vunnet med 1-0. Har fem poeng opp til Real Sociedad på Europa League-kvalik, men vi er ikke sikre på at det frister Sevilla veldig.Hjemmelaget leverer i sine hjemmekamper og må ha tre poeng i kveld.

3,00 på at hjemmelaget er veldig fristende odds og et soleklart langskudd denne søndagen.

Odense - FC København H 3,50
Variabel sesong så langt for Odense og Espen Ruud. 4-3-2 på hjemmebane og 2-4-5 på bortebane har gitt 25 poeng og det gir en foreløpig 8. plass. Men det er kun seks poeng opp til FCK på tredjeplass. Slo imidlertid serieleder FC Midtjylland i sin forrige hjemmekamp. Troels Bech råder over en helt skadefri tropp.

Ståle Solbakken og FC København hadde los på serieleder FC Midtjylland, men røk oppsiktsvekkende 1-5 hjemme for serielederen sist helg. Løpet om serietittelen er nok fortsatt ikke kjørt, FCK har kun åtte poeng opp. Ståle Solbakken må unnvære Andreas Cornelius og Mads Toppel som begge er suspenderte, mens Johan Wiland er usikker.Det står 1-2-4 på de sju siste tilsvarende, men årets utgave av bortelaget er ikke av gammel standard.

Odense slo altså serieleder Fc Midtjylland hjemme for to uker siden. Sist helg banket FC Midtjylland til med 5-1 borte mot FC København. Likevel tilbys vi 3.50 på seier for Odense i kveld. Snakker vi om en utregningsvinner eller? Slik er det jo selvsagt ikke, men vi trenger uansett ikke argumentere mer for at 3,50 på Odense skal testes under slike forutsetninger.

Dagens spill
Tom Hilde - Rune Velta H 1,70

Undertegnede hadde stor suksess med sine duelltips under vinter-OL og klarte å få en tilbakebetalingsprosent på over 100 der. I dag må jeg lansere Tom Hilde i duell med Rune Velta.

Hopprenn består som kjent av selvtillit og begge disse hopperne har manglet dette gjennom hele sesongen. Vi som følger med i hopprenn så tendenser til at Tom Hilde endelig var i ferd med å finne tilbake til noe i Trondheim tidligere denne uken. Da endte Tom Hilde på 16. plass, mens Rune Velta ble nummer 28. 

I dag er det hopprenn i Holmenkollen og hvem vant lørdagens kvalik? Det gjorde Tom Hilde, mens Rune Velta ble nummer 20. Så er det selvsagt forskjell på trening og konkurranse og spesielt når det er Holmenkollen.

I duellen mellom Tom Hilde og Rune Velta har likevel Norsk Tipping satt tilnærmet lik odds på denne duellen (1,70 mot 1,80). I min verden er dette helt grønt på Tom Hilde dersom han fortsetter godtaktene fra Trondheim og fra kvaliken i går.

Det er kanskje dagens aller beste spill og så får vi håpe at "vinden" er med oss. Tom Hilde kan spilles singel og blir vårt første av tre oddstips denne søndagen.

Spilleforslag 1 lørdag (spillestopp kl 13.00)
Tom Hilde - Rune Velta 1,70 1,70
Klikk her for å levere dette spillet (innsatsen styrer du selv)

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør