ILLUSTRASJONSBILDE: Grunnet manglende bilder i arkivet, bruker vi dette bildet fra 2013 for å illustrere Danmark.
ILLUSTRASJONSBILDE: Grunnet manglende bilder i arkivet, bruker vi dette bildet fra 2013 for å illustrere Danmark. Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)

Hjemmefavorittene involvert i målfest

Det blir trolig mål når Danmark møter Romania i dag.

Kommersielt

Det er et rikelig utvalg på onsdagens langoddsprogram. Cupkamper spilles over hele Europa, samt flere kamper i håndball-VM - som Norge mot Montenegro.

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Oddstips 1
: Vinneren her møter Everton
Oddstips 2: Ny opptur for Adama Diomande
Oddslangskudd: Marco Reus er skadet igjen

TV-kampene: Slik ser du ukens kamper

V4: Nytt snadder til lunsj

Dagens håndballdobbel, innlevering klokken 17.40.
Nederland + over 48,5 mål i Danmark - Romania, samlet odds 3,51.

Nederland - Frankrike, H 2,20
Nederlenderne er ikke favoritt, men har levert bra dette mesterskapet. I åttendelsfinalen for tre dager siden ble det en svært overbevisende 36-20-seier over Serbia, da som stor favoritt.

Så langt har de fem seire og ett uavgjortresultat - mot Sverige - i VM. De hadde få problemer med å avansere fra gruppen sin. I Møbelringen Cup leverte de også bra, til tross for ettmålstap for Russland og femmålstap for Norge, ble de sjelden utspilte.

Frankrike vant knepent mot Spania, og avanserte fra åttendelsfinalen med 22-21 etter straffescoring i aller siste sekund. De har ett tap dette mesterskapet, da som stor favoritt mot Brasil.

Dette blir utvilsomt et jevnt oppgjør, men Frankrike er satt til ganske klar favoritt. 2,20 i odds på Nederland er helt klart verdt et forsøk. Vi spiller oransje seier, og kombinerer den med et overspill i en annen av kveldens kvartfinalekamper.

Over 48,5 mål i Danmark - Romania, 1,80 i odds
For at dette spillet skal gå inn, er det nødt til å bli 49 mål eller mer i denne kampen. Danmark har et stort press på seg før denne kampen og hjemmeforventningene er enorme. De kom seg videre med solide 26-19 over forsvarssterke Sverige, men tapte for både Ungarn og Montenegro i gruppespillet.

I mesterskapets seks kamper så langt, har de gått over 48,5 mål i fire av seks kamper, de fire første gikk over.

Romania er også god for et mål eller 20, og slo litt overraskende Brasil 25-22 i åttendelsfinalen. Dermed gikk de under 48,5 mål, men har gått over i fire av seks kamper, de også. Spesielt Cristina Neagu er en offensiv nøkkel for dagens "bortelag".

Av alle over/under-spillene, er dette klart mest interessant. Vi satser på målfest i Danmark og backer over 48,5 mål til 1,80 i odds.

Klikk her for å levere dagens håndballdobbel!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør