Foto: Ronald Martinez / Getty / All Over Press (2013 Getty Images)

Hockey for alle penga

Torsdagens oddsgodbiter finner vi i NHL.

Kommersielt

Den som vil spille på fotball, bør nok vente til helgen. For i dag er det i hovedsak hockey på oddsprogrammet.

Dagens langskudd
Colorado - Minnesota B 2,85
Minnesota har klart å samle sammen i overkant mange poeng de siste ukene. Laget har hatt en del marginer på sin side i denne perioden. Men med tanke på den nokså alvorlige skadesituasjonen, er resultatene helt klart sterke.

Nå begynner det å lysne på skadefronten. Mikael Granlund og toneangivende Zach Parise er tilbake i slag og bidro i stor grad til den flotte seieren borte mot Anaheim Ducks sist. Ingen nye skader er rapportert inn etter den matchen.

Minnesota har gjort det bra i Pepsi Center tidligere denne sesongen – begge matchene har gått til straffer. Wilds har vist at man kan spille jevnt mot Avalanche, og med en forbedret skadesituasjon, er det en klar skrellmulighet.

Colorado er hjemme igjen etter en godkjent roadtrip. Hadde imidlertid en meget tøff match mot Dallas sist, der man ufortjent fikk med seg to poeng. Kan takke en storspillende Semyon Varlamov i buret for seieren.

Colorado er blitt litt for stor favoritt i dag, og jeg går for B til 2,85 i odds.

Colorado - Minnesota 1,90 - 3,70 - 2,85

Klikk her for å levere dette spillet på nett (objektet må kombineres)
Klikk her for å levere dette spillet på mobilen (objektet må kombineres)

Dagens langskudd 2
Örebro - Växjö H 2,80
Örebro hadde kontroll på AIK store deler av den siste matchen, men mistet piffen etter flere unødvendige utvisninger. Klarer man å holde seg unna kakebua i kveld, er poengsjansene bedre enn det oddsen skulle tilsi.

Växjö fikk det lett mot et meget svakt Brynäs sist. Kan ikke vente at dagens motstander er like føyelig. Troppen er plaget av både sykdommer og skader, og laget tas ut først senere i dag. Denne bortefavoritten er ikke til å stole på, og jeg fristes av H-oddsen på 2,80.

Klikk her for å levere dette spillet på nett
Klikk her for å levere dette spillet på mobilen

Dagens spill
Dallas - New Jersey Devils H 1,95
Jeg fortsetter å mase om Dallas. Laget er tilbake etter å ha vært nede i en bølgedal og har spilt meget bra hockey i det siste. Slo nylig Toronto 7-1 (som var vårt spill den dagen).

Selv om det ble tap sist, ringer det ingen alarmklokker. Det handler mer om stolpe ut, for prestasjonen var det ingenting å si noe på. Man presset Avalanche tilbake og vant skuddstatistikken 44-21. Med like god innsats i dag, er det gode sjanser for revansje.

Stephane Robidas er skadet, ellers ser det ba ut.

New Jersey ser litt keitete og slitne ut om dagen. Da blir det helt feil å møte et Dallas på vei opp. Stars har alltid høy fart og intensitet når formen sitter.

Devils kan få problemer med å holde samtlige tre perioder, og H til nærmere 2 ganger innsatsen er spillbart.

Dallas - New Jersey Devils 1,95 - 3,70 - 2,75

Klikk her for å levere dette spillet på nett (objektet må kombineres)
Klikk her for å levere dette spillet på mobilen (objektet må kombineres)

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus