Oilers-trener Petter Thoresen jubler etter hjemmeseieren mot Tappara for en måned siden.
Oilers-trener Petter Thoresen jubler etter hjemmeseieren mot Tappara for en måned siden. Foto: Carina Johansen (NTB scanpix)

Hockeyfeberen gløder i Stavanger

Stavanger Oilers har levert kjemperesultater i Champions Hockey League og i kveld kan det bli avansement til sluttspillet.

Kommersielt

Sportspills meny tirsdag
Oddstips 1: Swindon har tatt steget
Dagens dobbel: Topp mot bunn på nivå tre
Lunsj-V5 Leangen: Vi byr på en helfrisk banker
V65 Momarken: Borg'en setter straffesparket
V64 Axevalla: Untersteiner fortsatt i hetluften

Dagens langoddsprogram er i stor grad preget av Johnstone's Paint Trophy, og ikke minst er det Champions League i ishockey der Stavanger Oilers møter Bern til en meget viktig kamp. 


Dagens singeltips 2:
Stavanger Oilers - Bern
Tidligere Stavanger Oilers-spillet og nå markedsmedarbeider Lars Peder Nagel kunne fortelle Nettavisen Sportspill at det per kl 11 i dag, er solgt over 3500 billetter til kveldens gigantiske oppgjør mellom Stavanger Oilers og Bern. Det er et meget imponerende tall den tid sesongkortene ikke gjelder i Champions Hockey League.

Det er veldig mye om og hvis dersom det skal bli avansement for Oilers fra denne gruppen. Kampen mellom Tappara og Trinec som starter kl 17.30 er helt avgjørende og det aller beste for Oilers er om denne kampen ender uavgjort etter ordinær tid. Dersom Trinec vinner kampen, er det over og ut for Oilers helt uavhengig av om de vinner i kveld.

Uansett er det en historisk begivenhet som skal skje i kveld og TV2 Sportskanalen sender naturligvis kampen. Bern har vært den store skuffelsen i gruppa og kan ikke gå videre uansett all den tid laget kun har fem poeng.

Vi er litt hockeypatrioter i kveld og setter et singelspill på Stavanger Oilers til tross for den litt kjipe hjemmeoddsen på 1,80. Men all den tid Bern ikke har noe å spille for og Oilers blir båret frem av et entusiatisk hjemmepublikum tror vi Oilers tar hjem tre poeng i kveld.sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus