Foto: Scanpix/AP

I dag må supertalentet slå til

VM-favorittene Mexico har kniven på strupen før oppgjøret mot Paraguay.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Det ble fullklaff for Sportspills oddsdobbel til pene 3,42 i odds mandag. Dagens spill er en dobbel til 3,51 i odds.

Tirsdagens langoddsen består kun av fem kamper, og vi dropper derfor Dagens avslag og Dagens langskudd denne gangen.

Spillstopp for dobbelen er kl. 16.55.

Mexico U20 – Paraguay U20 H 1,80
Mexico er regnet som en av favorittene i dette mesterskapet, men tapte 1-2 for Hellas i åpningskampen.

Mexico kom under 0-1 tidlig i kampen, men et frisparkmål satt inn av Tigres de la UANL-spilleren Jorge Espericueta 40 minutter ut i kampen sørget for at lagene stod likt ved pause. 18 år gamle Espericueta vant Sølvballen under U17-VM for to år siden, der Mexico tok gull, og midtbanespilleren regnes som et av mesterskapets største talenter.

Mexico var det beste laget før hvilen og fortsatte å produsere sjanser i andre omgang. To minutter før full tid var det imidlertid Dimitrios Kolovos som avgjorde kampen.

Den 20 år gamle midtbanespilleren på Panionios fyrte av en suser som føk forbi Mexico-keeper Richard Sanchez, og sørget samtidig for at Hellas fikk en drømmestart på turneringen.

I den andre kampen i gruppe D spilte Paraguay og Mali 1-1, etter at begge lagene scoret i løpet av de første sju minuttene. Ifølge rapportene var oppgjøret nokså jevnspilt.

Mexico, som vant NCACAF-mesterskapet for U-20 i vinter, er nesten nødt til å vinne denne kampen for å ha sjanse til å gå videre i mesterskapet. Og selv om Paraguay ikke er en enkel oppgave, spiller vi H til 1,80 i odds.

Lindome - Lärje/Angereds B 1,95
Svensk 2. divisjon Västra Götaland (nivå 4).

Disse lagene møttes så sent som 19. juni. Da vant Lärje/Angereds hele 4-0 på hjemmebane, og fulgte dermed opp de gode resultatene så langt i juni – full pott og 15-0 i målforskjell på fire kamper.

Ifølge rapporten på Lindomes hjemmeside var tapet fullt fortjent, og referenten er ikke i tvil om at Lärje/Angereds er avdelingens beste lag.

Den sterke junimåneden har ført Lärje/Angereds helt til topps på tabellen med 25 poeng, 31-7 i målforskjell og ingen tap på de første 11 kampene. Er også seriens beste bortelag, med 4-1-0 på de første fem kampene.

Den tidligere Løv/Ham og Bryne-spilleren Prince Efe Ehiorobo er i praktslag om dagen, og nigerianeren har puttet fem mål på de siste tre kampene.

Lärje/Angereds holder til i en forstad til Göteborg, og har mange personer med innvandrerbakgrunn både i stallen og på trenersiden. Laget har produsert mange talenter den siste tiden, og i fjor ble tre av lagets spillere plukket opp av Chelseas ungdomsakademi. Garantert en kjempemotivasjon for andre talenter i klubben.

Lindome ligger på sjuendeplass med 16 poeng og 5-1-5. Alle de fem trepoengerne er kommet på hjemmebane, og det er årsaken til at oddsfordelingen ligger så jevnt som 2,65 – 3,40 – 1,95. Vær obs på at oddsen på borteseier var 2,20 i går, og at den altså er blitt satt ned kraftig.

Lindome endte på 3. plass i denne avdelingen forrige sesong, mens Lärje/Angereds er nyopprykket. Sistnevnte har ikke hatt noen problemer med å tilpasse seg nivået, og vi tror på tre nye poeng for serielederen i kveld.

Dagens dobbel:
Mexico U20 – Paraguay U20 1,80 - 3,15 - 3,30
Lindome - Lärje/Angereds 2,65 - 3,40 - 1,95
Samlet odds: 3,51
Klikk her for å levere dette spillet.

MERK! Oddsen på Lärje/Angereds startet på 2,20 mandag. Den var på 1,95 da Sportspill lanserte dobbelen tirsdag morgen, men er nå senket til 1,65.

Norsk Tipping

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør