Foto: AFP/Scanpix

Ikke bare god vin

Det er ikke bare god vin som kommer fra Bordeaux, fotballaget er slett ikke verst det heller.

Kommersielt

Sportspill meny torsdag:
V4 Ørebro: Madammen har kontroll
Lunsjtrav Bjerke: Nå tar det helt av

Torsdagens langoddsprogram er ikke det heftigeste vi har sett, men håndball-EM ruller som kjent for fullt og nå drar det seg til der. Skiskyttersirkuset forflytter seg til Pokljuka der gutta skal gå på sprint torsdag og derfra er det satt opp tre dueller. I tillegg er det litt spansk og italiensk cup, samt en kamp fra Ligue 1 i Frankrike.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Det ble en festaften for Nettavisens lesere på Bjerke onsdag kveld på travet, og etter at vi spilte inn totalt 15 104 kroner på mandag og tirsdag var det herlig å få en ny fulltreffer. Begge våre bankere Fux Pride og Valley High innfridde på enkleste vis, og da fikk vi V65 på våre tre største spilleforslag (+DD). Totalt innspilt der ble herlige 15 172 kroner, og de som spilte forslaget til 392 kroner kunne gå i lukene å hente ut flotte 4552 kroner!

Gevinstrapporten fra Norsk Rikstoto viser at de av våre lesere som leverte våre ferdigutfyllte kuponger sopte inn til sammen 355 000 kroner på Bjerke i går kveld!

Det stoppet ikke med det, og i V5-spillet satt samtlige V5-forslag klokkerent! 1408 kroner tilbake på det minste forslaget til 96 kroner, og nye 4224 kroner innspilt var da et faktum! Da har vi totalt spilt inn herlige 34 510 kroner på våre foreslåtte spill siden mandag, og da bør det vel bli tjukke pakker for noen og enhver til Jul! Det er nye sjanser i lunsjen både på Örebro i Sverige og på Bjerke her hjemme i dag, og da er det bare å si lykke til med spillet!

Bli med på moroa, og kjøp en bong til lunsjløpene på Örebro i Sverige eller til løpene på Bjerke i lunsjen denne torsdagen!

Dagens langskudd
Levante - Real Zaragoza
Hvor mye orker overraskelslaget Levante? Kampprogrammet har vært heftig i det siste med ligakamper og Europa League-kamper og dette blir den sjette kampen på de siste atten dagene for laget. I en forholdsvis tynn tropp må det merkes og ettersom laget har avansert til sluttspillet i Europa League og henger svært godt med i serien, er det kanskje ikke denne cupkampen som har høyest fokus. Zaragoza har hatt et mer behagelig program på slutten og selv om laget ikke imponere voldsomt for tiden, må dette være en flott oppgave. Norsk Tipping holder Levante som klar favoritt her. Det er vi veldig usikre på om er rett og 3,25 for at bortelaget tar denne må være torsdagens klart beste langskudd.

Dagens avslag
Kasimpasa - Trabzonspor
Tyrkisk cup der Azar Karadas gamle klubb Kasimpasa skal opp mot byrival Trabzonspor. Hjemmelaget har gjort en flott sesong siden opprykket og ligger på en sterk 6.plass med 23 poeng. Samme poengsum har Trabzonspor på 7. plass. Vi har sjekket alt det siste om denne kampen med nettopp Azar Karadas. Tre mann er ute for hjemmelaget, det samme gjelder for bortelaget og begge satser på cupen. Kasimpasa står med 3-4-1 hjemme, mens Trabzonspor står med 2-3-2 borte. U til pause var melidngen fra Azar sent onsdag kveld. Pausespill tilbyr ikke Norsk Tipping på denne kampen og dette ser vidåpent ut. Da må vi la lagene spille i fred i Istanbul i kveld.

Milan - Reggina
Det er ikke lett å bli sugen på Milan som 1,15 favoritt i en italiensk cupkamp og selv om motstander Reggina (som til daglig er hjemmehørende i Serie B), er det svært lett å melde pass på. Det er ikke mye som skulle tilsi at Milan legger veldig vekt på denne kampen og en god del "second strings" får helt sikkert muligheten. Milan vinner trolig uansett, men 1,15 oddsere i italienske cupkamper er et sikkert tapsprosjekt.

Dagens spill
Bordeaux - Saint-Etienne

Fransk ligue 1 og nesten toppkamp mellom Bordeaux på 6. plass og Saint Etienne på 4. plass. Bordeaux har åtte poeng opp til serieleder Lyon før onsdagens kamper, mens St Etienne også har åtte poeng opp. 3-2-1 på de siste seks for Bordeaux så formen er bra. Viktige Ludovic Obraniak stod over helgens poengdeling borte mot Reims, det samme gjorde Nicolas Maurice-Belay men ellers er det få fravær. Bordeaux står med 3-4-0 hjemme.

Saint Etienne tapte som de pleier å gjøre hjemme mot Lyon i søndagens toppkamp og det som kunne blitt to poeng opp til Lyon ble istendenfor åtte poeng. Etter 5-5-0 på de ti foregående seriekampene, kom det altså et tap.Den viktige spissen Pierre-Emerick Aubameyang var tilbake i den kampen etter to kampers fravær uten at det hjalp. Alejandro Alonso (mb) ble utvist mot Lyon og soner følgelig karantene her. Alonso har dog kun startet en seriekamp for Saint Etienne denne sesongen. 2-4-1 er bortetallene for Saint Etienne som alltid har hatt sin store styrke hjemme.

Det står 6-2-1 på de ni siste tilsvarende Stade Jacques Chaban-Delmas og selv om over halvparten av Bordeauxs hjemmekamper denne sesongen har gått til poengdeling, har vi god tro på hjemmelaget og at Saint Etienne kan få en forventet formsvikt nå.

Hjemmeseier betales med 1,90 og det er greit nok. På en middels spilledag nøyer vi oss med dette singelspillet og oddsen er 1,90.

Spilleforslag torsdag (spillestopp kl 20.55):
Kamp 197 Bordeaux - Saint-Etienne 1,90 3,00 3,45
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her


sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus