Mainz' toppskårer Shinji Okazaki (andre fra venstre) har bøttet inn mål i år.
Mainz' toppskårer Shinji Okazaki (andre fra venstre) har bøttet inn mål i år. Foto: Daniel Roland (Afp)

Ingen har slått Mainz

Mainz er nå oppe i syv kamper uten tap, og har i dag gode sjanser mot fjorårets tabellnabo.

Kommersielt

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Oddstips 2: Parr og Ipswich er i siget
Langskudd: Tøff oppgave for Nordtveit
Tippekupongen:
Viktig dag for bunnlagene
Jackpot-V75 Momarken:Damene viser vei i millionjakten

Det er et kjempemessig langoddsprogram denne lørdagen. Manchester City og Tottenham sparker lørdagen i gang og det er flust av godbiter både i dag og søndag.

Ikke glem å følge Sportspills Facebook-side for daglige oppdateringer på det som rører seg i vår verden av sport og spill.

Dagens single
Mainz - Augsburg, H 2,15

Dagens single

Mainz - Augsburg H


Hjemmelaget har fått en veldig fin start på sesongen. Elleve poeng på syv kamper er godkjent, til tross for at de har spilt mye uavgjort - hele fem kamper har endt med poengdeling.

Mainz' motstandere så langt har vært av jevnt god kvalitet. Seierne har kommet mot henholdsvis Dortmund og Hertha Berlin, samtidig som de har spilt uavgjort mot Hannover, Mönchengladbach, Hoffenheim, Frankfurt og Paderborn - alle lag som er på øvre halvdel av tabellen.

På hjemmebane har de fem poeng på tre kamper, og det uten å slippe inn mål. Skadelisten er ikke en stor bekymring for hjemmelaget, Damian Rossbach, Tobias Schilk og Park Joo-Ho er det eneste som er ute.

Ustabile Augsburg
Augsburg tok et stort hopp opp til øvre halvdel av tabellen forrige sesong. Det var en klar forbedring fra femtendeplassen fra 12/13-sesongen, da de endte kun to poeng over nedrykk. Etter klubbens første opprykk til Bundesliga i 2011, har de etablert seg i toppdivisjonen.

Denne sesongen har de hatt et tøft program i åpningen, og tapt mot lag som Wolfsburg, Hoffenheim, Dortmund og Leverkusen. Deres tre seire har kommet mot Werder Bremen, Hertha Berlin og Frankfurt, der spesielt sistnevnte seier er imponerende.

Spissen Sascha Molders har spilt fire kamper i år, men er skadet denne helgen. Det er også Dominik Reinhardt, Arifg Ekin, Joannis Gelios, Max Reinthaler, Jan Moravek og Maik Uhde, ingen av dem har hatt en rolle i førsteelveren denne sesongen.

Augsburg har gjort mye rett etter opprykket til Bundesliga, men har slitt i de tøffe kampene denne sesongen. Mainz er på sin side ute etter å vinne flere kamper, og 2,15 på et såpass godt hjemmelag fremstår som et meget godt spill denne lørdagen.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus