Ingen tillit til Brann i Uefa-cupen

Brann og Vålerenga har vanskelige utgangspunkt før returoppgjørene i den siste kvalifiseringsrunden før gruppespillet. Sjekk dagens trippel på langoddsen!

Kommersielt

Resten av dagens kamper og tips

Nettavisens fotballguide

Hjemmeseier i bunnoppgjøret
TIK ligger nest sist, men har egentlig overrasket positivt til nå. I løpet av de seks første kampene har de slått Stavanger borte, og tapt med minst mulig margin mot lag som Vif og Storhamar. Dagens motstander slo de også 5-4 i andre serierunde. Lillehammer har like mange poeng som Tik. Borteseirer mot Stjernen og Comet, men ellers er alle tapt. Sist ble det 1-2 tap hjemme mot Furuset som før den kampen sto uten poeng.

Vi tror TIK tar dette hjemme i Leangen Ishall, og oddsen er i grunn helt ok.

Vrient utgangspunkt for Brann
1-0 til Brugge i Bergen for to uker siden. Hjemmelaget ligger på tredjeplass med 4-3-1 i Jupiler League, kun tapt for gode Standard Liege. 3-1-0 hjemme. Brann virket lite gira mot slutten av det første oppgjøret, hadde på det tidspunktet fortsatt mange hindre på veien til seriegullet. Nå er gullfesten snart i gang, og tankene kanskje i neste års Champions League? Björnsson og Vaagan Moen er ikke med på turen.

Naturlig hjemmetips. Brann må fremover på banen, og kan senke skuldrene etter seks poeng mot FFK og LSK. Møter uansett et klart bedre lag, og 1,50 kan brukes på en dag med lite å sette tennene i.

Reiser seg på eget gress
1-0 til grekerne i første kamp. Zaragoza har kommet seg etter en treg start i Primera, vunnet de to siste hjemmekampene. Ambisjoner om medaljekamp i serien. Gjestene har spilt uavgjort i alle tre kampene i den greske ligaen så langt. Trives klart best på hjemmebane. Går videre med ettmålstap dersom laget makter å score bortemål.

Spanske lag har gjort det sterkt i denne turneringen de siste sesongene, og man får en følelse av Uefa-cupen prioriteres høyere enn i de andre store ligaene. Skal være klasseforskjell mellom disse, og vi tar til takke med lave 1,55 for en klar hjemmeseier.