Innfrir storfavorittene?

Drammen er ikke kjent for å være favorittspillernes mekka, og i kveld spekulerer vi i mot igjen.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Klikk her for Nettavisens V5B-tips

Forvandlingsnummeret 11 Pajahn har kurs mot eliten og blir naturlignok hardt betrodd av V5-spillerne. Vi har selvfølgelig god tro på Gottling-traveren, men velger å ta med en formtoppet krabat som sikring. Pajahn var ikke like fin i travet tross enkel V75-seier sist, og fra før vet vi at hesten kan være litt trøg bak i feltet. Fra ellevtespor i Drammen er det ikke helt utenkelig at det kan strule seg til for megafavoritten. 5 Druasel var ikke til sin fordel sist, men viste sterk form før det. Inntas teten i kveld tror vi Vidar Hop har en viss mulighet til å holde unna for storfavoritten som er streket på 10 ganger så mange kuponger.

Gundersen sentral
I den fjerde avdelingen vil 2 Høkeren forsøke å lede hele veien for Geir Vegard Gundersen. Den hyperkjappe vallaken står unektelig flott til denne gang, og er han på topp leder han normalt helt inn. Åtteåringen er dog litt variabel av seg, og det står en meget interessant konkurrent i førstesporet. 1 Ringo Active starter ikke ofte, men når han er i form er 7-åringen virkelig god. Kom ut etter pause sist og gikk flott til andre på 15.0 full vei. Vi glemmer ikke hestens overlegne V75-seier på Jarlsberg i fjor da den slo meget gode hester og vant på 14.1 over dagens distanse. I likhet med Druasel er Ringo et andrevalg, men streket på langt mindre en storfavoritten.

10 Rinde Kvikken er Gundersens andre store mulighet i kveld, og feilfritt har vi vondt for å se ham tape den andre avdelingen. Den skadeforfulgte 6-åringen er dog langtfra sikker på labben, og både 2 Branddon og 9 Skogbryn Svarten er naturlige garderingskryss. Vi har også funnet en skikkelig bongrensker som foreløpig er streket på bare 6% av bongene. 7 Søllmonja kommer nemlig ut i regi Erik Killingmo, og da gjelder det å være på vakt. Den dyktige treneren har forbedret mang en traver, og det er nærmest en dødssynd å ikke spille hans debutanter direkte.

Vinner alle de tre favorittene blir det mager utbetaling, men på den lille Drammensovalen er ikke kjent for små premier og det er virkelig potensiale til store penger denne kvelden.

De to øvrige avdelingene er nemlig åpne oppgjør hvor vi streker syv hester på samtlige forslag i V5-4, mens vi tar med hele ni hester på storbongen i et vrient stayerløp som innleder V5B-veddemålet.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 112, 420 og 1.008 kroner.
Denne gang synes vi også det er meget interessante oddser på Dagens Dobbel, og har derfor lagt ut to forslag på hhv 100 og 400 kroner.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør