Ipswich-fansen kan få mye å juble for denne sesongen.
Ipswich-fansen kan få mye å juble for denne sesongen. Foto: Stephen Pond (Pa Photos)

Ipswich lørdagens beste spill

Drøye to ganger pengene på Ipswich-seier hjemme mot middelmådige Sheffield Wednesday må være et av lørdagens beste spill.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: West Ham er ingen bløff
Oddstips 3: Viking slukker Glimt
Tippetips: Fem Premier League-kamper på kupongen
Premier League: Skade- og karanterapport
Tippeligaen: Skade- og karanterapport
V75 Momarken: To hoppebankere i herlig omgang
V4 Åby: Norske stjerner utfordrer
V5 Momarken lørdag:
Tjomsland har bankeren

Et vidunderlig langoddsprogram venter lørdag med drøssevis av kamper fra England, kamper fra Tippeligaen og 2. divisjon her hjemme. I tillegg er det seriestart i Bundesliga, det er kamper fra Frankrike og svært interessante kamper fra Allsvenskan, blant mye annet. I denne artikkelen byr på vi på en sprek dobbel fra Premier League.

Ipswich - Sheffield Wednesday H 2,05

Hjemmelaget er blant opprykksfavorittene denne sesongen, og nådde som kjent playoff sist sesong, men røk der for Norwich som rykket opp. Har åpnet sesongen klart godkjent. De spilte uavgjort borte mot Brentford i seriepremieren og tok en oppskriftsmessig seier hjemme mot Stevenage i ligacupen. Utover nordmannen Jonathan Parr, Luke Hyarn og Teddy Bishop som alle er usikre, er det ellers ingen skader i troppen.

Ipswich stod med 15-5-3 på hjemmebane forrige sesong, ligaens beste hjemmestatistikk.

Sheffield Wednesday serieåpnet med å slå nyopprykkede Bristol City 2-0 hjemme, men det er verd å merke seg at bortelaget vant ballinnehavstatistikken med 59-41 i den kampen, og nå er det bortekamp mot betydelig tøffere motstand.

Tilsvarende oppgjør i fjor endte med 2-1 seier til hjemmelaget. 2,05 i odds på hjemmeseier er uten tvil et av lørdagens mest interessant spill og denne er et soleklart valg for oss lørdag.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør