Seamus Coleman (Irland og Everton) i duell med Senad Lulic (Bosnia og Lazio) i fredagens kamp i Zenica, Bosnia.
Seamus Coleman (Irland og Everton) i duell med Senad Lulic (Bosnia og Lazio) i fredagens kamp i Zenica, Bosnia. Foto: Dado Ruvic (Reuters)

Irland gjør jobben i Dublin

Irland klarte sterke 1-1 borte mot Bosnia fredag kveld og har fordel før hjemmemøtet i Dublin i kveld.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny mandag:
Oddstips 1: Djurgården og Patrick i støtet
Oddslangskudd: Modo mye bedre enn vist
V65 Leangen:
Leangenfest med Mjøen
V64 Färjestad: Jakobsson herjer på Färjestad
V4 Halmstad:
Untersteiner fikser lunsjen

Mandagens langoddsprogram har sitt store høydepunkt i returmøtet mellom Irland og Bosnia i playoff til neste sommers EM-sluttspill i Frankrike. Utover denne kampen er det i all hovedsak ishockey-kamper som dominerer programmet. To kamper fra den svenske eliteserien står på programmet, og i tillegg en kamp fra Hockeyallsvenskan. I tillegg er det naturligvis en del NHL-matcher natt til tirsdag på listen og ellers hockey fra både KHL og Danmark.

Irland - Bosnia H 2,20
Hyperspennende returmatch i Dublin i kveld og fordel Irland ettersom laget fikk med seg 1-1 fra Bosnia fredag kveld. Det betyr at Irland vil være klare for EM med 0-0 i kveld, men samtidig er det naturligvis meget vrient å spille på et slikt resultat. Har sterke 4-2-0 på sine seks siste hjemmekamper og 3-2-0 på de fem EMkvalifiseringskampene hjemme. Viktige Jonathan Walters er tilbake etter karantene i kveld og det er godt håp om at både John O'Shea og Shane Long også rekker kampen.

Bosnia hadde en varibel kvalik og endte opp på tredjeplass i en gruppe som ble vunnet av Belgia med Wales på 2. plass. Hadde ikke bedre enn 2-12 på bortebane i den gruppen, og tapte bortemøtene mot Israel (0-3) og Belgia (1-3), og fikset 0-0 borte mot Wales. Edin Dzeko er i form og er spilleren Irland må ha kontroll på i kveld.

Oddsmessig er det vanskelig å tilnærme seg denne kampen, men Irland er knallsterke hjemme og slo Tyskland 1-0 i kvaliken så sent som 8. oktober (selv om Tyskland da var klar for sluttspillet).

2,20 på hjemmeseier er godkjent odds og blir vårt valg i Dublin i kveld.

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør