Foto: Bruce Bennett / Getty / All Over Press (2013 Getty Images)

Islanders har ikke gitt opp playoff

NY Islanders satser på å ta den tredje strake seieren over Boston Bruins i natt.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Denne artikkelen er tilrettelagt av Thomas Gulbrandsen, tipsene er utarbeidet av Steven-Lee Holmdahl.

Det er mye hockey på mandagens oddsmeny, men vi kan også bryne oss på fotballkamper fra England, Spania, Italia, Frankrike, Skottland og Tyrkia.

Dagens spill
Angers - Dijon H 1,95
Vi trodde ikke på Dijon i torsdagens cupkamp men laget klarte å innhente 0-2 og fikk ekstraomganger. Måtte imidlertid se seg beseiret etter 120 minutters spill. Den forestillingen tok på kreftene selv om det var gjort noen rokeringer i laget. Kan bli tøft å nå opp til full kapasitet i dag.

Har skader på Koné, Mulumba, Rémy og Baradji. I tillegg er Babit og Diallo suspendert. Sistnevte er viktig for den defensive biten.

Angers spilte også cup forrige uke, men trengte ikke å brenne av like mye krutt. Har også fått lengre tid på å hente seg inn (spilte tirsdag).

Trener Stéphane Moulin har ingen nye fravær å ta hensyn til og kan stille med samme tropp som senket Châteauroux i ligaen sist.

Et formsterkt Angers vil ta igjen tre poeng på serieleder Metz med seier i kveld, og H til 1,95 anbefales.

Angers - Dijon 1,95 - 2,90 - 3,15
Klikk her for å levere dette spillet på nett
Klikk her for å levere dette spillet på mobilen

Dagens langskudd
NY Islanders - Boston Bruins H 2,60
Islanders har ikke gitt opp håpet om playoff-plass, noe innsatsen de siste rundene er et bevis på. Har spilt med stort engasjement, og det har gitt resultater. Har riktignok tapt de to siste matchene, men det har vært mot tøff motstand.

Sist mot Blues hadde man en del utur. Ledet 3-2 til det var sekunder igjen, og ble så ”bortdømt” i tilleggstiden. Tomas Vanek satte inn 4-3, og dommeren pekte på mål. Etter en videogransking ble målet – merkelig nok – underkjent. Deretter tapte Islanders på straffer.

Ingen nye skader er rapportert inn, og man stiller trolig med samme formasjoner som mot St. Louis.

Boston Bruins er et meget tøft lag å møte på bortebane. Men laget spiller ikke med samme pondus på fremmed is. I tillegg er Islanders et lag man har slitt mot tidligere i sesongen (0-2 på to møter).

Chris Kelly, Dennis Seidenberg og Adam McQaid er uaktuelle. Zdeno Chara stod over gårsdagens trening, men han blir trolig klar.

Lagenes formkurve er identisk i de ti siste matchene, og Islanders har bedre seiersmuligheter enn det oddsen tilsier.

NY Islanders - Boston Bruins 2,60 - 3,65 - 2,05
Klikk her for å levere dette spillet på nett
Klikk her for å levere dette spillet på mobilen

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør