Foto: hesteguiden.com

Jackpot i V65

Ingen klarte seks rette forrige onsdag, og det vil si at hele 1 995 865 kroner tilføres denne ukens sekserpott!

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Klikk her for å se våre V65-forslag.

Det vil med rene ord si at du får nærmest dobbelt betalt dersom du får seks rette, og er du alene om å prikke alle vinnerne vinner du 4.5 millioner!

Vår soleklare banker for dagen blir 4 Moe Odin, og vi er rimelig sikre på at 12-åringen leder sitt løp fra start til mål. Elding-sønnen har levert litt under pari i de to siste startene, men vi tror ikke ”gamlingen” er så fryktelig sugen på disse langturene lenger. I tilsvarende løp som dagens har som regel Moe-traveren vært uttilnærmelig på landets hovedbane, og når avlshingsten nå har startet sin bedekningssesong tror vi han på ny finner sin sedvanlig hysteriske vårform.

Vi tar en frekkis
I et ellers vidåpent løp for kaldblodshester i relativt lavt grunnlag i den andre avdelingen satser vi å komme helskinnet igjennom på tre hester. Vi syntes en del av de mer hardt betrodde står veldig sjanseartet til, og vi tror det kan bli vel langt frem til to 4-åringer fra strek som trolig går en 31-tid eller bedre på distansen.

1 Stjerne Faks var positiv for Geir Flåten i den siste starten, og Moe Odin-sønnen som ikke var hurtigkjørt forut for debuten i ny regi kan forventes forbedret til dagens dyst. 3 Vieri spinner trolig til tet, og tilbake i slag etter litt pause er Mjølnerød-traveren hyperaktuell. En liten luring kan 8 Frøy Perla være som hevdet seg flott i til dels tøffe omgivelser under fjoråret, og Krembest-datteren som har stor fart i kroppen virker litt bortglemt som en foreløpig 8-prosenter!

Åpent
Vi syntes det ser litt småskummelt ut både i V65-1 og i V65-3, og bred gardering kan fort vise seg lønnsomt. Vi har dog veldig sansen for 7 Concorde Zon i innledningen, og den flotte 4-åringen til Trond Anderssen begynner nå virkelig å vise tenner. Innsatsen til sølv på fine 16.7 i den siste starten var av den oppløftende sorten, og Ganymede-sønnen nærmer seg nå en seier.

I et heftig sprintløp i den tredje avdelingen dukker svært lovende 3 Madam Lavec opp i sin årsdebut, og i en feilfri utgave tror vi 4-årshoppa til Frode Hamre kan være en vinner direkte. Egon Lavec-datteren var blant årgangens beste under fjoråret, og selv fra utvendig posisjon er vi ikke fremmed for at Hamre-traveren som kommer til start med strålende treningsrapporter i ryggen er tøff nok til å senke dagens konkurrenter.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Madam Lavec er en het vinnerkandidat.
Madam Lavec er en het vinnerkandidat.

Oversiktlig
Ja, i hhv V65-4 og V65-5 mener vi det er begrenset med vinnerkandidater. Favoritten 4 Capital Invest har blitt strøket i den femte avdelingen, og det vil si at vi på våre oppsett får inn årsdebuterende 2 Gary Victor. Vi tror dog som i fjor at 5-åringen trenger et par løp i kroppen før formen innfinner seg, og duoen 9 Pompier og 10 Hot Capital er våre heteste bud til å kamme hjem den gjeveste sjekken. Felles for dem begge er at de holder absolutt toppform, og med fine rygger fra start bør det ligge an til en pen reise underveis.

4 Zevs i V65-4 er en seiersmaskin av de helt sjeldne, og selv om dagens distanse ikke er den optimale for Spang Best-sønnen er 7-åringen hesten å slå fra spiss på ny. Klepaker-traveren vant sprettlett på flotte 24.9 i den siste starten, og dersom 5 Odin Blesen ikke stuper på utvendig alt for tidlig kan det ende med at den femte strake triumfen sitter. Sistnevnte blir stadig bedre, men Moe Odin-sønnen må ventelig påta seg den tunge oppgaven med å gå utvendig igjen. Det kan i så fall åpne opp for spurtsterke 1 Rinde Kvikken, og Teigen-traveren som varslet form i den siste starten bør vurderes tidlig.

Glimrende vurderinger
Forrige onsdag hadde Nettavisen tips av den solide sorten til en uløselig rebus, og vi hadde vel fortjent en bedre skjebne med vår banker Cromwell (ble nr. 2) i finalen hvor vi gikk i mot den store favoritten Megaman Neo (fikk det som ventet for tøft fra utvendig posisjon). Fronskrema mente vi var en mulig vinner fra tet, og åttendevalget Løvbest satt på fem hester. Danish Angel (V65-1) og Image Crown (V65-5) var markert på det største forslaget, og den store smellen (Maggie Augustinu) kom i det løpet vi vurderte som dagens mest åpne.

I går serverte vi våre lesere Voje Frigg som en klink vinner på Forus!

Ekspertforslag
Til en superspennende jackpot-omgang har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 108, 378, 756 og 1620 kroner som du med et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

PS! Vi følger som vanlig bevegelsene i DD-spillet utover dagen, og dersom vi finner noe spillbart vil et slikt spill bli lagt ut her før kl. 14.00!

Kjøp en bong og se V65-løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 19.30-20.00!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør