Foto: hesteguiden.com

Jackpot i V65!

Ja, det er store penger å spille om, når 2.374.725 kroner tilføres sekserpotten denne onsdagen, og vi byr på en spenstig banker!

Kommersielt

Klikk her for å se våre V65-forslag.

Travåret 2009 er i ferd med renne ut, og på årets siste V65-kjøring i hovedstaden klemmer vi til med et friskt bankerspill på et foreløpig andrevalg i spillet. Hans P. Tholfsen hadde en strålende dag forrige onsdag, hvor han vant med både Sporre og Perfect Crown, og vi satser på at ringreven sitter bak en ny vinner i form av 9 Mr. Hunter i den andre avdelingen i kveld.

En kupong som er alene om å ha 6 rette i kveld er verdt mer enn 5 millioner!

3-åringen virker til å være i rivende utvikling, og innsatsen til sølv på sterke 16.8 full vei i den siste starten var av det strålende slaget. Mr. Commissioner-sønnen trøblet litt med aksjonen rundt den sist svingen ved den anledningen (fikk således ikke kjørt for fullt...), men avslutningen på løpet luktet det svidd av (nærmet seg vinneren Ysvink mye til slutt). Sporet er perfekt med tanke på et pent utvendig par underveis, og vi tror den lovende krabaten blir tung å stå i mot til slutt!

Tar sin femte strake?
I innledningen blir 12 Engesve Odin stor favoritt, og det med rette. 4-åringen har innledet sin karriere med fire strake triumfer, og det er liten tvil om at vi her snakker om en hest litt utenom det vanlige. Moe Odin-sønnen innehar fartsressurser som kan bringe ham langt, og fra sitt ”springspor” i andre rekke er det slett ikke utenkelig at Holmen-traveren sitter i føringen på et relativt tidlig tidspunkt.

Treningsrapportene etter litt pause er meget gode, og uansett posisjon undervis dreier det seg om en topp vinnersjanse. Vi ser kun en hest som kan utfordre storfavoritten til slutt, og det er en formtoppet 3 Tryggvar. Sistnevnte var svært uheldig i det siste løpet (hoppet fra start, og ble sjenert til en ny galopp midt i den siste svingen), og i en feilfri utgave er den kapable Grans Trygg-sønnen hyperaktuell.

Kjører med selvtillit!
Ja, unge fremadstormende Ole J. Østre rir på en medgangsbølge, og i den tredje avdelingen setter Østfoldingen seg opp bak en formtoppet 5 Curly. Pine Chip-datteren satt bom fast i et tøft V75-løp sist, og med et perfekt spor bak startbilens vinger i kveld, ja så skal det dreie seg om en topp vinnersjanse.

Vi er dog litt ”redd” for at Olav Mikkelborg bak 1 Heaven News mente sin hest var såpass positiv sist at han ønsker å sitte foran med 4-årshoppa, og da kan fort en hest som 3 De Nofretete komme inn i matchen. Sistnevnte har slitt med mye dårlige spor, og når Andover Hall-datteren endelig står riktig til krysser vi tidlig (rapporteres å trene strålende!).

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Curly og Ole J. Østre er på nytt seierstokt i V65-3.
Curly og Ole J. Østre er på nytt seierstokt i V65-3.

Øvrige vurderinger
V65-4: Tre hester hever seg litt over mengden på kapasitet her, men noen sikre kort er det ikke snakk om... 7 Danish Angel står litt kinkig til, og 9 C.C. Seventy Five er som kjent av den ustabile sorten (dog positiv to ganger på rad nå på slutten). Klart mest tro har vi på 3 Taylor Superb, og i en feilfri utgave skal det dreie seg om en topp vinnersjanse. 4-åringen står flott inne i dette løpet, og treneren er ubetinget optimist.

V65-5: Dunkel form på de fleste av deltagerne her, og vi kan fort få en smell. Litt tung i kroppen etter litt pause sist var 10 Sebastian, men Troll Jahn-sønnen er i hvert fall en av få i feltet som har dokumentert god form over en lengre periode. Fine rygger fra start bør borge for en flott reise underveis, og vi ser ikke bort i fra at fjerdevalget i spillet her speeder inn til årets tredje triumf.

V65-6: Flott klasse på det avsluttende løpet, og vinnerkandidatene er mange. Samlet opp til en seier har 4 Guilty Victory gjort, og med litt klaff på løpet kan den formtoppede Comets Tail-sønnen her få en etterlengtet triumf. 8-åringen har avsluttet voldsomt to ganger på rad, og med litt tempo på løpet stiger sjansene for den spurtsterke Kolnes-traveren. Dundrer til tet gjør fjerdevalget 6 Moments Tail, og dersom champion Høitomt får dirigere en bit, ja så kan 5-årshoppa bli vond å fange fra sin favorittposisjon.

Ekspertforslag
Til V65-løpene på Bjerke har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 80, 320, 672 og 1992 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens vårt DD-forslag på 100 kroner ligger ute her .

Det største V65-forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her .

Kjøp en bong og se V65-løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 19.30-20.00 i kveld!

Nettavisen ønsker alle sine lesere et riktig Godt Nytt År!

PS!Travmagasinet har kommet for å bli, og vi kan allerede nå røpe at vi har knyttet til oss en ny meget spennende tipsmedarbeider! Vedkommende vil begynne i sin stilling 18. januar, og vi vil komme med en nærmere presentasjon på nyåret. Det vil si at tipsomfanget blir utvidet, og det er således et meget spennende år vi har å se frem til!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus