MASKIN: Rekk opp handa hvis du er best!
MASKIN: Rekk opp handa hvis du er best! Foto: Giorgio Perottino (Reuters)

Juventus har råd til å tape

Med Champions League i midtuken og serien så godt som vunnet, trenger ikke Juventus å vinne lørdagens kamp.

Kommersielt

Sportspills øvrige meny lørdag:
Oddstips 1: Leeds vil avslutte sterkt
Oddstips 2: Aston Villa er langt fra trygge
Tippekupongen: Ikke stol på Liverpool

V75 Forus: Norsk travstjerne bankes mot V75-millionene
V4 Örebro: Strålende V4-omgang

På l ørdagens langoddsprogram kan du godte deg med fulle runder i England, Frankrike og Tyskland. I tillegg er Strømsgodset - Sarpsborg 08 på menyen.

På gårsdagens Ligue 2-dobbel så det lenge lovende ut, men den gikk til slutt ut.

Dagens langskudd - spillstopp klokken 17.55.
Sampdoria - Juventus, H 2,80.

Ser man på formkurven til Sampdoria er det lite som sier at de skal vinne dagens kamp. De har tre poeng de siste fem, uten å vinne.

Bak resultatene ser man imidlertid at de har spilt mot solide lag som Fiorentina, Napoli og Milan, samt noe skuffende resultater hjemme mot Cesena og Hellas Verona.

Det betyr at hjemmelaget må skjerpe seg. For bak lurker Genoa og Fiorentina, som begge sikler på Europa League. Lite ville vært mer bittert enn å tape europaplassen sin til byrival Genoa.

7-9-0 er en solid hjemmestatistikk. Sammen med Juventus er Sampdoria eneste lag som har unngått hjemmetap.

Eder, De Vitis, Cacciatore og Djordjevic er skadet og svekker bredden i stallen, men førsteelleveren er likevel solid.

Real Madrid til uken
Juventus' sesong har vært en eneste lang ferd mot suksess og det er imponerende hvordan de har utviklet seg til å bli enda bedre denne sesongen.

Nå har de nådd semifinalen i Champions League, et mål klubben har hatt lenge. For å øke sjansene for seier i den kampen, som spilles alt til uken, er det naturlig å anta at de viktigste spillere får hvile denne lørdagen.

Dermed kan vi fort få en oppstilling uten for eksempel Tévez og Chiellini, ifølge Gazzetta dello Sport. På skadelisten finnes Asamoah, Romulo, Caceres og Pogba. Sistnevnte er tvilsom, men spiller garantert ikke i dag.

2,80 er meget lekker odds på et så solid hjemmelag og Sampdoria har mye å spille for. Det er veldig mange gode grunner til å spille hjemmeseier her!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus