Paul Pogba (til venstre) er suspendert mot Palermo, mens Alvaro Morata (i midten) er en av Juventus-stjernene som kan bli hvilt.
Paul Pogba (til venstre) er suspendert mot Palermo, mens Alvaro Morata (i midten) er en av Juventus-stjernene som kan bli hvilt. Foto: Marco Bertorello (Afp)

Juventus kan gå på en smell

Juventus stiller trolig uten en rekke stjernespillere i den vanskelige bortekampen mot Palermo.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Øvrige tips fra Sportspill lørdag:
Tippetips: 
Bonuspotten på 7 mill skal ut
Oddstips: 
Charlton til flott odds
Dagens dobbel: 
Hamburg-krisen forsterkes
V75: Hamre viser vei mot millionene
Nyhet:
  Abonner på Nettavisens andelslag

Det er full runde i alle de store fotballigaene denne lørdagen. I tillegg kan vi blant annet spille på VM i skiskyting og verdenscup i langrenn og hopp på oddsprogrammet.

I Tipping skal bonuspotten betales ut til alle med 12 rette i dag. Tolverpotten kommer til å bli fem til seks ganger så stor som normalt, og en eventuell alenevinner vil stikke av med sju millioner kroner. 

Tippekupongen kan du levere her.

     

Dagens langskudd

     
         Palermo - Juventus          H    
 

Juventus har vært suverene hjemme i Italia de siste sesongene og leder Serie A med hele 11 poeng på Roma etter 26 runder. Den gamle dame har imidlertid skuffet tilsvarende stort ute i Europa de siste årene, og suksess i Champions League har høy prioritet denne sesongen.

Laget vant 2-1 i den første åttedelsfinalen mot Borussia Dortmund, men det er en ledelse som langt fra er trygg når det hele skal avgjøres i Tyskland onsdag til uken.

Midtbanestjernen Paul Pogba soner karantene i dagens match, mens midtbanekollega Andea Pirlo er ute med en skade. I tillegg er det ventet at trener Massimiliano Agnelli kommer til å hvile flere profiler.

Carlos Tevez, Giorgio Chiellini, Patrice Evra, Leonardo Bonucci, Stephan Lichtsteiner og Alvaro Morata er noen av spillerne som kan bli å finne på benken fra start.

Palermo ligger på tiendeplass i ligaen, men er det fjerde beste hjemmelaget. På Renzo Barbera er det bare blitt ett tap så langt denne sesongen, og 7-3-0 er statistikken for de ti siste hjemmekampene. Kun Juventus har gjort det bedre hjemme i denne perioden.

Palermo kommer fra en slapp 0-0 forestilling borte mot Cesena, og forrige hjemmekamp endt også målløst mot Empoli. Da storlaget Napoli kom på besøk for en måned siden, imponerte imidlertid Palermo med 3-1-seier.

Argentineren Paulo Dybala har hatt en strålende sesong og står med 12 seriemål. Landsmannen Franco Vazquez har ikke vært stort dårligere med sine sju scoringer og ni målgivende.

Laget fra Sicilia er svekket i forsvar til kveldens kamp grunnet skader på
Michel Morganella og Giancarlo Gonzalez. Forsvarskollega Achraf Lazaar er derimot friskmeldt. Veteranen Enzo Maresca var også nylig tilbake etter skade.

Palermo-seier til 3,55 i odds fremstår som et spennende langskudd.

Kampstart: 18.00.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør