Levante-spissen David Barral (til høyre) i kamp med Barcelonas Ivan Rakitic.
Levante-spissen David Barral (til høyre) i kamp med Barcelonas Ivan Rakitic. Foto: Jose Jordan (Afp)

Kampen som er så viktig

Levante og Granada møtes til en svært viktig bunnkamp i La Liga mandag. Bortelaget herjes av karantener og da er det fordel Levante.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny mandag:
Nabolaget: Les om 15 naboer som vant 100 000 kroner
V75: Nettavisen med ny supergevinst lørdag
V65 Leangen: Edvard er til å stole på
V64 Mantorp: Lerum byr på en spennende banker
V4 Kalmar: Pangstart i Sverige
Oddstips: Målrikt i Italia
VM-konkurranse: Har du peiling på femmila?
Nabolaget: Test deg selv om Sandefjord

Mandagens langoddsprogram er preget av få spennende objekter og en ny dag der favorittene er for lavt priset. I helgen manglet vi stort sett ett mål i alle forslagene vi hadde. Og svært mange av våre objekter spilte uavgjort, eller manglet noen tidels poeng i hoppbakken (Severin Freund som gullvinner i liten bakke). Marginer imot er alle oddstippere kjent med. Mandag foreslår vi en dobbel i Serie A, der vi tror vi på mange mål.


Levante - Granada H 2,15
Den 24 serierunder i La Liga avsluttes mandag kveld, når bunnlagene Levante og Granada møtes. En serierunde som ble preget av Barcelonas meget overraskende hjemmetap for Malaga og ettersom Real Madrid gjorde jobben borte mot Elche søndag kveld, har Real madrid igjen en firepoengs luke i toppen.

I bunnen er det også spenning og tett. Nevnte Elche ligger på plassen over nedrykksstreken (fjerde sist) og både Levante og Granada har fire poeng opp til nettopp Elche før kveldens kamp. Det betyr at uansett utfall av kveldens kamp , så kommer ingen av lagene over streken med seier i kveld. Levante har ikke bedre enn 3-3-5 på hjemmebane, men slo til med sterke 4-1 over Malaga i siste hjemmekamp. Sist ble det 0-5 borte for et solid Barcelona. Midtbanespilleren Mohamed Sissoko (startet 14 seriekamper) er den eneste spilleren ab betydning som savnes i kveld.

Granada er et meget svakt bortelag og står med svake 1-4-7 borte. Er på samme poengsum som Levante, men i kveld er fraværene mange. Piti (midtbanespiller som har startet i 18 seriekamper), Cordoba (spiss som har startet i 12 seriekamper og gjort tre mål), og Rico (midtbanespiller som har startet i 21 seriekamper og scoret to mål) soner alle karantene. I tillegg er midtbanespilleren Murillo (starter 14 seriekamper), og spissen Rochina (startet seks seriekamper og kommet inn i ytterligere fire) begge skadet. 

Det står 2-0-1 i de tre siste tilsvarende innbyrdes oppgjørene. I kveld bør Levante gripe sjansen til tre poeng mot et svekket og meget bortesvakt Granada. Oddsen for hjemmeseier er på brukbare 2,15 og blir vårt singelspill denne mandagen. 


Mest lest