Jerv-spillerne jubler etter 1-0-scoringen mot Brann. Oppgjøret endte til slutt 2-2.
Jerv-spillerne jubler etter 1-0-scoringen mot Brann. Oppgjøret endte til slutt 2-2. Foto: Tor Erik Schrøder (NTB scanpix)

Kan få en reaksjon etter Brann-kampen

Jerv-spillerne ga alt forrige serierunde. Nå venter en vrien bortekamp.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill torsdag:
Tippetips:
  1. maifest på kupongen
Dagens dobbel 1:
  Badeseire for VIF og Rosenborg
Dagens dobbel 2:  
Ulf trenger en seier
Tippetips: 1. maifest på kupongen
Oddstips:J onevret sitter utrygt
Tippemagasinet:  Sjekk Sjekk Jonssons tips
Tippeliga:  Alle skader og karantener
TV-fotball: Sjekk den herlige ukesoversikten

Vi står overfor et strålende torsdagsprogram på Langoddsen. I Tippeligaen og OBOS-ligaen er 1. maifest, og det spilles også kamper i La Liga, Serie A og Allsvenskan.

Onsdag ble det storeslem for oddstipsene, med treff på både singelspillet, langskuddet og dobbelen. I dag kommer vi med en rekke anbefalinger.


Hødd – Jerv H 1,60
Hødd kom raskt ned på jorda etter 3-0-seieren over Brann i bortemøtet med Bærum sist. Hjemmelaget ga seg ikke før det stod 4-0 i målprotokollen, og Hødd-spillerne ble påminnet om at hardt arbeid er et grunnleggende kriterium for å ta poeng i OBOS-ligaen.

Falt ned til sjetteplass på tabellen og ligger tre poeng bak de tre tetlagene.

I kampen mot Bærum var Magnus Myklebust, Joachim Magnussen, Bendik Torset og Vegard Heltne ute med skader. De to sistnevnte er ute også mot Jerv, men det er muligheter for at de to første blir klare.

Jerv gjorde en heroisk innsats hjemme mot Brann sist, men klarte ikke å holde ledelsen helt inn. Har spilt uavgjort mot to andre opprykkskandidater (Sogndal og Sandnes), mens det ble bortetap for Follo nest sist.

Høddvoll er igjen blitt et fort for Hødd, og dette er en meget tøff bortekampe for et Jerv som svidde av mye krutt i Brann-kampen.

Empoli – Napoli over 2,5 mål 1,65
Empoli hadde tre poeng i lomma bortekampen mot Atalanta sist, men fikk et mål mot seg på overtid og måtte nøye seg 2-2 i en sjanserik og underholdende kamp. Spilte også 2-2 mot Parma runden før og ligger på 16. plass med 35 poeng. Det skiller 11 poeng ned til Cagliari på nedrykk, så plassen i Serie A er relativt trygg.

Lorenzo Tonelli slipper å sone i kveld for påståtte trusler mot Atalanta-spilleren Denis, men det er likevel ikke sikkert at forsvarsspilleren blir å se på banen. Fraværsmessig ser det ellers bra ut for Empoli.


Napoli har plutselig våknet etter en traurig periode og henger med både i Europa League og i kampen om CL-plass. Etter 4-2 hjemme mot Sampdoria sist, ligger laget på fjerdeplass – fem poeng bak Roma og seks bak Lazio.

Dersom det skulle bli tre poeng i kveld, vil Rafael Benitez’ mannskap være i ryggen på begge CL-rivalene.

Den faste midtbanespilleren Jonathan de Guzman og forsvareren Ivan Strinic er ute med skader for bortelaget.

Gonzalo Higuain og Lorenzo Insigne har vært i strålende form i det siste, og Napoli fremstår for tiden som det mest spennende angrepslaget i ligaen. Empoli har også vært involvert i underholdende og målrike oppgjør på vårparten, og det lukter ikke akkurat 0-0 av dette oppgjøret.

I Napolis fem siste serie- og cupkamper er det blitt scoret tre mål eller mer, mens Empoli har vært involvert i over 2,5 mål-kamper i fire av de fem siste serierundene.

Vi setter pengene på at det scoret tre mål eller mer i kveldens kamp.

Samlet odds for dobblen: 2.64.

Kampstart: 18.00 og 20.45.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus