Italias landslagsspiss og Sampdoria-spiller Eder jubler etter scoring for Italia mot Aserbadsjan i oktober.
Italias landslagsspiss og Sampdoria-spiller Eder jubler etter scoring for Italia mot Aserbadsjan i oktober. Foto: Tofik Babayev (Afp)

Kan ikke motstå fristelsen

Sampdoria er knallsterke hjemme og har en giftig angrepsduo. Søndag kan laget slå serieleder Fiorentina hjemme til pangodds.

Kommersielt

Søndagens meny fra Sportspill:
Oddstips 1: Godset innfrir med stil
Oddstips 2: Roma best i den evige stad
Oddstips 3: Benteke sender Liverpool til himmels
Tippetips:
Mjøndalen må vinne i Stavanger
TV-fotball/streaming: Sjekk søndagens oversikt
V75 Eskilstuna: Ekstra V75 med kanonløp

Vi har en herlig fotballsøndag foran oss på Langoddsen og i Premier League skal både Arsenal, Tottenham, Liverpool og Manchester City spille. I Spania er både Barcelona og Real Madrid i aksjon, og i Serie A er det Roma-derbyet mellom Roma og Lazio som er godbiten. Her hjemme er det siste runde i Tippeligaen, og den aller største spenningen knytter seg til hvem av Start og Mjøndalen som rykker ned.

Sampdoria - Fiorentina H 3,45
Fire seire og to uavgjorte for Sampdoria hjemme på Stadio Liugi Ferraris og dessverre for Nettavisen har vi lansert laget de to gangene de har spilt uavgjort (hjemme mot Inter og Empoli). Spissparet Muriel og Eder er svært gode da kan laget vinne også kamper der de kanskje ikke er det beste laget. 1-1 borte mot Chievo sist helg og Sampdoria ligger 9. plass. Ingen sentrala fravær søndag kveld.

På topp ligger Fiorentina med 24 poeng, men femten av disse er tatt hjemme i Firenze. To av fem bortekamper er tapt, og det er neppe trolig at Fiorentina kan gå hele veien. Med mannskapet ser det uansett veldig bra ut.

Sampdoria vant tilsvarende oppgjør sist sesong med 3-1 og er som nevnt veldig sterke hjemme. 3,45 på hjemmeseier også denne sesongen er så spenstig odds, at vi må teste Sampdoria søndag kveld.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus