Vi tror Stjernen-trener Magnus Sundquist leder laget til en ny hjemmeseier i kveld.
Vi tror Stjernen-trener Magnus Sundquist leder laget til en ny hjemmeseier i kveld. Foto: Anette Karlsen (NTB scanpix)

Kan slå alle i Stjernehallen

Stjernen er et av Get-ligaens beste hjemmelag. Da frister det med 2,5 i odds på hjemmeseier.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Øvrige tips fra Sportspill torsdag:
Tennistips: 
  Har truffet på sju av åtte tips
V4 Eskilstuna:  Vrien lunsjomgang
V5 Bjerke:  Bankerfri lunsj
V64 Åby:  Banker klar for store oppgaver

Det ble dessverre bom på langskuddet vårt (Plymouth borte mot Coventry) onsdag, men hovedtipset Walsall - Sheffield United H til 2,35 i odds gikk heldigvis inn.

Undertegnedes 263 ordinære oddstips i 2014 har dermed gitt en tilbakebetalingsprosent på 104,8 (alle spill satt hos Norsk Tipping med 100 kroner i innsats).

Torsdag er det minimalt med fotball på oddsprogrammet, men det finnes spennende hockey- og tennisobjekter.

Dagens oddstips

Stjernen – Frisk/Asker HStjernen fikk en katastrofal start borte mot Lørenskog sist og lå under 0-3 allerede etter fire minutter. Spilte imidlertid en meget god match de siste 56 og kom opp i ryggen på den gode motstanderen to ganger (2-3 og 3-4). Det endte til slutt 3-5, men de normalt bortesvake Stjernen-spillerne kunne likevel hente mye positivt fram matchen.

For det er hjemme i Stjernehallen østfoldingene har vært klart best denne sesongen. 17 poeng av 21 poeng er tatt her, og det gjør Stjernen til det fjerde beste hjemmelaget i ligaen.

Slo Vålerenga på straffelag forrige hjemmematch og har vunnet seks av totalt åtte kamper i Stjernehallen.

Frisk var ansett å være omtrent på Stjernens nivå av ekspertene før sesongstart, men har imponert med godt forsvarsspill og ligger på en flott fjerdeplass etter 17 runder. Kommer fra en meget overbevisende 3-0-seier over Lillehammer tirsdag.

Vi anbefalte spill på Frisk til 2,25 i odds da, men i dag fristes vi av fine 2,50 i odds på Stjernen. Selv om Frisk er sesongens store overraskelse, har dette unge laget også et nokså lavt bunnivå. Og prestasjonene svinger.

Stjernen kan slå hvem som helst i Stjernehallen, og vi tror hjemmelaget slår tilbake etter litt surt tap for Lørenskog sist.

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør