Andy Murray jakter seier i Australian Open søndag formiddag.
Andy Murray jakter seier i Australian Open søndag formiddag. Foto: Jose Jordan (Afp)

Kanonodds på Andy Murray

Briten Andy Murray har storspilt under Australian Open og må ha mye bedre vinnersjanse mot Novak Djokovic, enn det oddsene skulle indikere.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny søndag:
Oddsdobbel 1: Frisk søndagsdobbel fra Serie A
Oddsdobbel 2: Eventyret fortsetter for Southampton
Tippetips: Barcelonas supertrio leverer
Oddssingel: Werder Bremen spilles til flott odds
V4/V5 Täby galopp: Norske Marius kan få en pangdag
V64 Färjestad: Samlebongfest med norsk hest i hovedrollen

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens tennisekspert Rolf Lerum.

Søndag formiddag er det duket for finalen av årets utgave av Australian Open og Nettavisens tennisekspert Rolf Lerum tror knallhardt på briten Andy Murray.


Novak Djokovic - Andy Murray B 2,50
Søndag formiddag er det duket for finalen av årets utgave av Australian Open og merk at spillestopp for denne finalen er søndag formiddag kl 09:25.

Novak Djokovic er altså MEGA-FAVORITT i årets finale, og det må vi bare innrømme at vi skjønner svært lite av. Hadde Novak sett helt magisk ut så kunne vi ha forstått at han skulle være en klar favoritt, men det er ikke tilfelle. I semifinalen så han rett og slett ikke noe bra ut. Han vinner riktignok i fem sett mot Stan Wawrinka (Fjorårsvinneren), men kun i perioder spilte han opp mot sitt beste. På pluss-siden så var serven (64%), men de upressede feilene ble for mange (49). Novak Djokovic må heve seg MYE til denne finalen om han skal utfordre vår store favoritt.

En som har sett magisk ut i årets turnering, og en som for alvor er på vei tilbake etter ryggplagene (Operert 2013) som han delvis slet med i fjor er Andy Murray. Nå er gleden tilbake i hans spill, og han er som en MUR i sitt forsvarspill. I semifinalen mot Tomas Berdych så tapte han det første settet, men vi følte likevel at Andy hadde full kontroll. Han dominerte de siste tre settene, og det var stor forskjell på spillerne. Andy server bra, hans backhand er veldig bra for tiden, hans forehand er klart bedre enn i fjor, og for tiden er det få svakheter med Andy Murray sitt spill.

En odds på 2,50 i denne finalen er nesten for godt til å være sant, og fortsetter Andy Murray som han har spilt i årets Australian Open så har vi STOR TRO på at skotten vinner denne finalen.