Mjøndalen 20150628. ELITESERIEN 2015 FOTBALL. Mjøndalen mot Sandefjord Fotball. Sandefjord Pål A. Kirkevold gjør 0-1. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
Mjøndalen 20150628. ELITESERIEN 2015 FOTBALL. Mjøndalen mot Sandefjord Fotball. Sandefjord Pål A. Kirkevold gjør 0-1. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Foto: Terje Bendiksby (NTB scanpix)

Kirkevold leverer på direkten

Dyktige Pål Andreas Kirkevold debuterer for danske Hobro i kveld. Det kan bli suksess på direkten.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny fredag:
US Open: Det går mot drømmefinale
Midtukekupong: PSG er sikrest
Premier League: Skaderapport
Tippeliga: Ny episode av Tippeligamagasinet
V65 Bjerke: En viking innleder superhelgen
V65 Axevalla fredag: To bankere i spenstig omgang
V75 Bjerke lørdag: Gundersen har bankeren
V5 Bjerke lørdag: Helfrekk banker med fantastisk Bjerkestatistikk

En strålende oddshelg står foran oss. Klubbfotballen ruller igjen etter landslagsoppholdet og det er seriestart i norsk ishockey. I US-open skal det spilles semifinaler fredag og vi har to helt fantastiske semifinaler i vente på herresiden, og det kan fort gå mot en drømmefinale!

Hobro - AGF H 3,40
Fjorårets sensasjonslag Hobro åpnet forrige sesong som nyopprykket lag med 4-4-1 på de ni første kampene. Falt naturlig litt av etterhvert, men endte opp med en meget respektable 7. plass og 43 poeng (totalt 12 lag i Superligaen). Denne sesongen har imidlertid åpnet klart svakere for Hobro og etter de sju første serierundene ligger laget sist med fattige fire poeng (1-1-5). Den eneste seieren kom mot Brøndby (2-0 borte i tredje serierunde). Hjemme er to av tre tapt hittil.

Kveldens motstander AGF Aarhus er Danmarks svar på Brann. Til tross for at laget holder til i Danmarks nest største by, var laget i 1. divisjon i fjor. Rykket opp sammen med Viborg til Superligaen foran denne sesongen, og åpnet med sju poeng på de tre første rundene. Men på de fire siste er blitt 0-3-1 og i seierskampen (siste seier) i 3.serierunde hjemme mot Randers fikk laget hjelp av to utvisninger av bortelaget for å snu kampen (vant tilslutt 3-2).

I landslagspausen har Hobro hentet sørkoreaneren Jung-bin Park og ikke minst nordmannen Pål Alexander Kirkevold (som scoret i en treningskamp mandag og var veldig god for Sandefjord i flere kamper tidligere i år). Det er slik vi ser to klare forsterkninger for hjemmelaget. Quincy Antipas og Mikkel Beckmann er ute med skader, men de har vært ute hele sesongen.

Også AGF har hentet nye spillere i overgangsvinduet, men i følge danske tipsbladet.dk, er verken serbiske Aleksandar Cavric, Emil Nielsen eller Ahmed Yassin med i kveldens kamp. For øvrig er Jens Jønsson høyst usikker grunnet magetrøbbel.

Hjemmelaget må ha trepoengere og møter et lag som ikke var i flyten før landslagsoppholdet. 3,40 på at Pål Andreas Kirkevold og hans nye klubb Hobro tar sesongens første hjemmeseier er klart spillbart i kveld.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør