David Ferrer (til venstre) har aldri tap for Andy Murray (til høyre). Likevel er oddsen på spanjolen så høy som 2,40 i dagens kvartfinale i French Open.
David Ferrer (til venstre) har aldri tap for Andy Murray (til høyre). Likevel er oddsen på spanjolen så høy som 2,40 i dagens kvartfinale i French Open. Foto: Johannes Eisele (Afp)

Kjempeodds på Ferrer og Nadal

Det kan være gode penger å tjene på onsdagens kvartfinaler i French Open.

Kommersielt

De to siste kvartinfalene i Roland-Garros er av det spektakulære slaget, og vår tennisekspert Rolf Lerum mener at oddsen er feilsatt i begge duellene.
Hadde du fulgt hans tips på kvartfinalen mellom Stanislas Wawrinka og Roger Federer tirsdag, ville du ha innkassert pene 2,70 i odds på Wawrinkas 3-0-seier.


Novak Djokovic - Rafael Nadal B 2,70

Dette var kampen «alle» tennisfans ville ha i finalen, men på grunn av trekningen får vi den allerede i kvartfinalen.

Novak Djokovic har et stort ønske om å vinne årets French Open, og det er dette trofeet han mangler. Han slo en svak Nadal i Monte Carlo for noen uker siden, men over en femsetter blir det andre boller.

Været er viktig for Nadal da han liker det tørt/varmt. Da spretter spinnreturene fra Nadal ekstra høyt, og da er han svært krevende å spille mot. Været onsdag ser ut til å være på spanjolens side. Nadal har sett stadig bedre ut i årets French Open, og selv om han rotet bort et sett mot oppkomlingen Jack Sock, spilte han tre gode sett.

Novak Djokovic så ikke noe bra ut i første runde, hvor han var ukonsentrert. Har sett veldig bra ut etter den kampen, og han feide en såpass bra spiller som Richard Gasquet av banen sist.

Dette kommer til å bli jevnt og hardt. Oddsen er feilsatt, og vi blir ikke veldig overrasket om dette kan bli en femsetter for historiebøkene. Nadal er omtrent umulig å slå i disse femsetterne, og oddsen på 2,70 er såpass fristende at vi gjør et forsøk på gruskongen til en odds man normalt sett bare kan drømme om å få. 


Andy Murray - David Ferrer B 2,40
En svært interessant kvartfinale, og den vil bli brutal for begge spillerne. Hjertet sier Andy Murray, men hodet sier David Ferrer.

Vi hadde en feeling for at Marin Cilic skulle kunne senke Ferrer sist, men der tok vi veldig feil, og Ferrer spilte fantastisk, maskinmessig grustennis. Cilic var rett og slett sjanseløs.

Hva kan så Andy Murray utrette? Han er ubeseiret på grusen i år, og han så strålende ut mot Jeremy Chardy sist. Sliter dog VELDIG med Ferrer på grusen, og fakta er at Murray aldri har slått spanjolen. Selv om Murray ser bedre ut enn noen gang så er et skrellspill på Ferrer klart spennende, og oddsen på 2,40 kjøper vi glatt.

Vi anbefaler altså et singelspill på David Ferrer, og et singelspill på Rafael Nadal. Så kan jo det også være smart å putte litt på dobbelen, da oddsen er veldig høy.

Begge kvartfinalene starter kl. 15.30.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus