I TOPPSTRIDEN: St Patricks Athletic, her representert i rødt i en Champions League kvalifiseringskamp mot Legia Warszawa, er med i toppstriden.
I TOPPSTRIDEN: St Patricks Athletic, her representert i rødt i en Champions League kvalifiseringskamp mot Legia Warszawa, er med i toppstriden. Foto: Nial Carson (Pa Photos)

Knalltøff toppstrid i Irland

Det spisser seg til i irsk Premier League. Da passer det dårlig at formkurven til St. Patricks er et mareritt.

Kommersielt

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V4 Åby
: Åpen omgang på Åby

Det ble en særdeles god avslutning på helgen, med treff på langskuddet til 3,10 i odds og det ene singleforslaget til 2,20 i odds.

Fotball-verden ruster opp til landslagspause og derfor er det ikke flust av objekter på mandagens langoddsprogram - men det kan bli gull for den som graver.

Dagens singel, innleveringsfrist klokken 20.40.
Cork City - St. Patricks Athletic, H 2,15 (nedsatt fra 2,35).

Det er duket for landslagspause og nå gjelder det å finslipe brillene og gjøre klar for å finne de virkelig spennende objektene. Vi har funnet en match fra irsk Premier League.

Cork City og St. Patricks er begge med i tetstriden, med Cork som favoritt mellom disse to. Forrige sesong endte Cork på andreplass etter å ha tapt sesongens aller siste kamp, og gjorde det med imponerende 12-4-1 på hjemmebane.

Den siste formkurven til hjemmelaget er positiv og lyder 4-1-2, med seiere de to siste kampene. Så sent som for ti dager siden spilte de mot dagens motstander, og ikke bare det: De vant 4-0 i stor stil.

Denne sesongen har Cork 9-1-2 på hjemmebane og det gjør dem til ligaens nest beste hjemmelag. Med seier i dag skal det mye til for at hjemmelaget ikke kvalifiserer seg til Europa-spill neste sesong.

Dan Murray og Steven Beattie er begge suspenderte og blir sårt savnet. John Dunleavy, John Kavanagh og Gavan Holohan er alle skadet for vertene.

Formsvake gjester
Pilen peker rett ned for dagens gjester og de sliter virkelig med å finne noen form for flyt for tiden. Det har blitt tre tap på rad - og grusomme 9-1 i målforskjell - de tre siste kampene.

Mye av det skyldes nok at deres beste spiller, Chris Forrester, har forlatt klubben til fordel for Peterborough. Den unge vingen var helt fundemental for gjestene i lang tid og blir et sårt savnet angrepsvåpen.

Formen til gjestene på bortebane er 7-1-4, som må sies å være godkjent. Mot lag fra øvre halvdel - og spesielt topp fem - har de imidlertid slitt stort.

De kan glede seg over å stille skade- og fraværsfritt til denne kampen.

Selv om gjestene trolig vil være mer enn fornøyde med poengdeling i denne kampen, er hjemmelaget solide foran egne fans og i en betydelig bedre flyt enn bortelaget.

2,15 synes som et godt spill på en ellers fattig oddsmandag. Siden oddsen har blitt satt ned en gang alt, er det stor sjanse for at den blir det igjen.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus