Illustrasjonsbilde fra 2008, der Kristiansund nettopp har slått RBK i cupen.
Illustrasjonsbilde fra 2008, der Kristiansund nettopp har slått RBK i cupen. Foto: Scanpix (NTB scanpix)

Kristiansund er lite gjestfrie

Kristiansund avsluttet vårsesongen på imponerende vis, og er mer enn klare til å ta fatt på høsten mot en sviktende motstander.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Dagens langskudd: Rosenborg får det ikke så lett
Tippekupongen: Norden dekker heler tippekupongen
V75: Storchampionatet og 34 mill i potten

søndagens langoddsprogram har vi godbiter fra hele norden minus Island.

Dagens spill
Kristiansund - Bærum (0-1), H 2,25

Dagens spill

Kristiansund – Bærum (0-1) H


1. divisjon er endelig tilbake og det skal bli spennende å se hvordan lagene har brukt sommerferien. Kristiansund var i en veldig god flyt før ferien og skulle nok ønske den aldri kom, men har i dag en god sjanse til å starte høsten på en god måte.

De to siste kampene deres endte uavgjort mot sterke Sandefjord og Mjøndalen, og de kampene kom etter en meget god periode. 5-1-1 på hjemmebane viser stabilitet, og de har +5 i målforskjell.

Bærum åpnet sesongen meget friskt og har vært et morsomt bekjentskap i 1. divisjon. De har sluknet ikke bare litt, og nå har de begynt å se seg bakover på tabellen. Distansen ned er bare fire poeng.

De vant deres siste bortekamp i Tromsdalen, og har akseptable 2-1-4 på bortebane. I dag blir det dog noe vanskeligere. I tillegg slipper de inn voldsomt mye mål på bortebane, og har hele 19 innslupne på syv bortekamper - nesten tre i snitt!

Det er ofte slik at nyopprykkede lag skyter ut av startblokkene før de begynner å gå tyngre på høsten. Kristiansund er et etablert førstedivisjonslag blitt, og vi tror de kan slå Bærum med både to og flere mål i dag.

2,25 er oddsen på handicapseier til hjemmelaget og det later å være det mest fristende spillet på dagens langoddsprogram.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør