Real Betis-spissen Ruben Castro takles tøft av Rubin Kazans Dmitri Torbinski i det første møtet mellom lagene for en uke siden.
Real Betis-spissen Ruben Castro takles tøft av Rubin Kazans Dmitri Torbinski i det første møtet mellom lagene for en uke siden. Foto: Jorge Guerrero (Afp)

Kuldesjokk fra arme spanjoler

Real Betis står overfor en iskald oppgave i Europa League. Sjekk dagens oddstips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Øvrige tips fra Sportspill torsdag
Oddstips 2:
Ingen mann i angrep!
V4 Mantorp:
To hester gjør opp
V5 Bjerke:
Det blir ikke billigere
V64 Östersund:
Rask betaling?
Det ble en strålende onsdag for Sportspills oddstips, med treff på både langskudd (Start) og hovedspill (Ronaldo scorer mål).

I dag er det Europa League for alle pengene på oddsprogrammet, og alle våre anbefalinger er hentet fra turneringen.

Dagens langskudd
Ludogorets – Lazio H, 2,35

Lazios hjemmetap for bulgarske Ludogorets var en av de største Europa League-skrellene forrige uke. Men kampen var en ny bekfreftelse på at mange italienske lag ikke prioriterer denne turneringen spesielt høyt.

Tapet var ikke helt ufortjent, og Ludogorets spilte med én mann mindre en periode etter at de gikk opp til 1-0. Begge lag bommet for øvrig på straffe.

Ludogorets topper den bulgarske ligaen og ligger henholdsvis ni og ti poeng foran mer kjente klubber som CSKA Sofia og Levski Sofia.

Lazio har hatt en skuffende sesong og ligger og skvulper midt på tabellen i Serie A. Har bare vunnet to bortekamper (2-5-6) så langt.

Italienerne har tatt med alle toppspillerne til Bulgaria, men det er ventet at trener Edoardo Reja stiller med en del reservespillere fra start.

Ludogorets prioriterer denne turneringen høyt, noe 16 poeng av 18 mulige i gruppespillet er et bevis på. Selv om uavgjort holder til avansement, tror vi bulgarerne kommer til å gjøre alt de kan for å slå et storlag som Lazio foran hjemmefansen.

2,35 er i snaueste laget for et langskudd, men dagens program består for det meste av sterke hjemmelag med lav odds, og vi sliter med å finne B-objekter med høy odds som vi har tro på.

Klikk her for å levere dette spillet

Dagens dobbel 1
Rubin Kazan - Real Betis H, 1,65

Rubin Kazan var ille ute i det første oppgjøret i Spania, men klarte å knipe 1-1 selv om man fikk angriperen Aleksander Prudnikov utvist på stillingen 0-1 allerede etter 28 minutter.

Det er vinterpause i den hjemlige serien, der Rubin ikke ligger høyere enn 11. plass. Dårlige resultater i ligaen til tross, laget vant gruppe D i Europa League med dobbelt så mange poeng som laget på andreplass. Har mistet den gode spissen Rondon til Zenit, og Prudnikov og Ole Kuzmin er suspendert.

Betis tok andreplassen i gruppe I uten å imponere voldsomt (2-3-1) og har hatt en katastrofal sesong i La Liga. Ligger desidert sist med 14 poeng og har 1-0-5 på de siste seks seriekampene. Er seriens desidert svakeste bortelag og har bare tatt to poeng på tolv forsøk på fremmed gress.

Spanjolene har en lang skadeliste og må i kveld klare seg uten Paulao, Vadillo, J.Molina, Verdu, Chuli og Nacho. Matilla er ikke berettiget for spill.

Selv om Rubin er utenfor sesong, skal russerne ha gode vinnersjanser på hjemmebane mot denne elendige Betis-utgaven. Det er varslet minus ni grader ved kampstart klokken 18.00, og kulden må være et sjokk for Real-spillerne som er vant til varme vintere i Sevilla.

PS! Et annet godt spill på denne kampen er under 2,5 mål. Ingen av lagene scorer mye mål om dagen, og Betis kommer trolig til å spille defensivt fotball. Oddsen på 1,55 er imidlertid litt for lav oss, og vi frister mer av H.

Salzburg – Ajax, H 1,50
Det føles i utgangspunktet ikke riktig å sette pengene på stusselige 1,50 på at Ajax taper mot et lag fra Østerrike. Vi snakker tross alt om en klubb med stolte tradisjoner og som i flere tiår har vært å regne som en maktfaktor i Europa.

Men med 0-3 i bagasjen fra det første møtet og toppkamp borte mot Feyenoord til helgen, er det lite trolig at Ajax prioriterer kveldens match særlig høyt.

Samtidig er Salzburg et lag som normalt ikke har planer om å forsvare seg til avansement. Laget sprudler av selvtillit og øser inn mål i kamp etter kamp. Ned til nummer to i den hjemlige ligaen skiller det hele 19 poeng, og på de siste seks seriekampene er det blitt full pott og 26-3 i målforskjell.

Laget gikk gjennom gruppespillet i Europa League uten å avgi poeng og kan nå langt i denne turneringen.

Dagens dobbel 1
Salzburg – Ajax 1,50 - 3,65 - 4,75
Rubin Kazan - Real Betis 1,65 - 3,35 - 4,35
Samlet odds: 2,48
Klikk her for å levere dette spillet

Dagens dobbel 2
Lyon - Chernomorets Odessa over/under 2,5 mål 1,80 - 1,70
Basel – Maccabia Tel Aviv 1,55 - 3,50 - 4,75
Samlet odds: 2,65

Klikk her for å levere dette spillet


Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør