Brian Gartland og resten av Dundalk-spillerne har hatt mye å feire på banen de siste månedene.
Brian Gartland og resten av Dundalk-spillerne har hatt mye å feire på banen de siste månedene. Foto: Dundalkfc.com

Laget vi alltid tjener penger på

Dundalk har vært en åpenbaring. Og i dag er det fin odd på Irlands beste lag.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Øvrige tips fra Sportspill fredag:
French Open:
  Vanvittig spill til 5 i odds
V4 Axevalla:  Feite vinnersjanser for Calle

Fredagens langoddsprogram består blant annet av en rekke landskamper i VM-oppkjøringen, dueller fra French Open og norsk 3. divisjon.

Vi startet dagen med et spennende spill i French Open til hele 5 i odds og fortsetter med et objekt fra den irske cupen her.

Dundalk - Sligo Rovers H 1,90
Dundalk har vi anbefalt med hell flere ganger de siste ukene, senest 30. mai da laget innfridde i en dobbel sammen med Sveits.

Klubben i grevskapet Louth er i fantastisk form og står med full pott og 23-3 i målforskjell på de siste seks seriekampene. Leder den irske toppserien med 38 poeng på 14 kamper og har suverent best målforskjell.

I kveld er det imidlertid ikke seriespill på menyen, men andre runde i den irske FAI-cupen. Laget er allerede klar for semifinalen i ligacupen etter nylig å ha beseiret Derry City på bortebane med et meget alternativt mannskap. Grunnet et hektisk kampprogram ble hele startoppstillingen fra den forrige seriekampen byttet ut mot Derry.

Akkurat nå er ikke programmet like hektisk – neste kamp går om en uke – og det er tvilsomt om manager Stephen Kenny gjør like store endringer på laget i kveld. Han må klare seg uten kneskadde Stephen O’Donnell og Patrick Hoban, ellers er troppen komplett.

Sligo Rovers har møtt både Molde og Lillestrøm i Europa-sammenheng og er derfor et mer kjent lag for fotballinteresserte nordmenn enn Dundalk. Laget vant serien i 2012, men er ikke på langt nært like gode denne sesongen. Har ikke tatt mer enn 21 poeng på 15 matcher og ligger på en skuffende femteplass. De to siste seriekampene her endt med null poeng og 0-4 i målforskjell.

Så sent som 23. mai ble det 0-3-tap for dagens motstander, og Dundalk har gått seirende ut av fire av dem fem siste innbyrdes. I denne perioden har Sligo kun scoret ett mål.

Til kveldens kamp er de faste spillerne Gavin Peers (midtstopper) og David Cawley (midtbane) ute med skader. På klubbens hjemmeside nevnes det også at det er usikkerhet rundt flere andre spillere i troppen.

Årsaken til at oddsen på H er så høy som 1,90 er først og fremst at dette er en cupkamp der det trolig blir gjort en del endringer på lagene. I tillegg har Rovers vunnet tre av de siste fire cupfinalene.

Klasseforskjellen på lagene er imidlertid så stor om dagen at vi ikke nøler med å anbefale spill på Dundalk nok en gang.

I boksen under kan du spille på Dundalk (objektet må kombineres).Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør