Växjös Richard Gynge har vært en av lagets beste poengplukkere denne sesongen.
Foto: Växjö Lakers
Växjös Richard Gynge har vært en av lagets beste poengplukkere denne sesongen. Foto: Växjö Lakers

Lakers er hete

Växjö Lakers er i kanonform og tar imot like formsterke Skellefteå i kveld. Vi tror hjemmelagets supertrio avgjør toppkampen i SHL.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddstips 1:
Stjernen kan tukte Frisk
Oddstips 2:
Zuccarello jakter rekord
Oddstips 3: Fred og co taper igjen
Rapport:
Disse PL-stjernene ble skadet i landslagspausen

V5A Bjerke: Bjerkelunsj med Gunnar
V65 Bergen:
Buer med fete sjanser
V64 Bergsåker:
V64 med skrell fra Norge

Langoddsprogrammet torsdag er ganske spedt når det gjelder fotballkamper, da den internasjonale landslagspausen grunnet playoffkampene er over og klubbfotballen ikke ruller igjen før til helgen. Det innebærer et oddsprogram nesten bare preget av ishockey både her hjemme og utenlands.

Växjö Lakers - Skellefteå H 2,20
Oppgjør mellom fjorårets finalister i sluttspillet, der Växjö Lakers stod igjen som vinnere etter å ha vunnet 4-2 i matcher. Nevnte Växjö Lakers åpnet denne sesongen svakt og hadde kun to seire på de første seks kampene. Etterhvert har laget virkelig fått opp dampen og står med 7-2-0 etter ordinær tid på de ni siste kampene. Trioen Richard Gynge (22 poeng og andreplass på poengstatistikken i SHL),  Robert Rosen (18 poeng) og Tuomas Kiiskinen (18 poeng). De to sistnevnte ligger på delt 7. plass i den totale poengstatistikken i SHL, og disse tre har vært meget sentrale i Lakers denne sesongen.

Skellefteå har også fått opp dampen og ligger på 2. plass, kun tre poeng etter serieleder Frølunda. Står med 8-4-0 etter ordinær tid på de tolv siste kampene, og har ikke tapt siden 3. oktober (2-6 borte for nettopp Frølunda). Slo Växjö Lakers hjemme i den eneste kampen mellom lagene denne sesongen 20. oktober, men den kampen gikk til forlengning.

Begge de to tilsvarende oppgjørene i Vida Arena sist sesong endte med seier til Växjö Lakers, og i sluttspillfinalen i vår ble det merkelig nok fem borteseire (tre til Växjö Lakers og to til Skellefteå), før Lakers avgjorde i sin tredje hjemmekamp og altså den sjette sluttspillkampen.

De to største formlagene i SHL som møtes i kveld altså, men hjemmelaget leverer varene hjemme i Vida Arena og har tre spillere som leverer stort sett hver eneste gang og det kan avgjøre i kveld.

Vi spiller hjemmeseier og Växjö Lakers til klart akseptable 2,20 i odds i kveld.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør