Sampdoria-spillerne kunne juble for mål hele tre ganger i hjemmekampen mot Fiorentina i begynnelsen av november.
Sampdoria-spillerne kunne juble for mål hele tre ganger i hjemmekampen mot Fiorentina i begynnelsen av november. Foto: Marco Bertorello (Afp)

Langskudd fra Serie A

Vi setter vår lit til hjemmesterke Sampdoria i kveldens toppkamp fra Italia.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Øvrige tips fra Sportspill mandag:
Oddstips:
  Norsk scoringsboom i Tyskland
Dagens dobbel:  Vi gjør et unntak for Midtjylland
V64 Mantorp:  Gigantjackpot i Sverige
V4 Åby:  Denne mannen er god i Sverige

Oddsmåneden starter med et typisk mandagsprogram der vi kan blant annet kan spille på Serie A, La Liga, 2. Bundesliga, Ligue 1 og Superligaen.

Hele oddsmenyen finner du her.

Dagens langskudd

Sampdoria - Napoli H

Sampdoria har hatt en fin høst og ligger på sjetteplass med 21 poeng på 12 matcher før kveldens hengekamp i Serie A. Vil klatre helt opp på bronse dersom det det skulle bli seier i kveld.

Har gjort det klart best hjemme i Genoa, der det er blitt 4-2-0 på de første seks kampene. Spilte 2-2 mot Roma forrige hjemmekamp, mens det ble 3-1 over Fiorentina runden før. Dominerte stort borte mot Cesena forrige helg, men måtte nøye seg med 1-1.

Førstekeeper Emiliano Viviano ser ut til å gå glipp av denne kampene også. Ellers ser det bra ut fraværsmessig.

Napoli spilte 0-0 borte mot Sparta Praha i Europa League torsdag og er sikret avansement ettersom laget har best innbyrdes statistikk mot Sparta Praha og Young Boys.

Forrige serierunde endte hjemmekampen mot Cagliari med skuffende 3-3-resultat. Ligger ett poeng og to plasser over kveldens motstander.

Napolis største problem denne sesongen er lagets relativt gavmilde forsvar. 15 baklengs er 10 mer enn det serieleder Juventus har sluppet inn og 6 mer enn Sampdoria og sølvplasserte Roma.

Michu har operert ankelen og er uaktuell de to neste månedene. Juan Camilo Zuniga og Lorenzo Insigne rekker heller ikke kampen, men Dries Mertens er tilgjengelig igjen.

Sampdoria har en meget god hjemmestatistikk denne sesongen, og det frister å spille H til 3,10 i odds selv om Napoli er et vanskelig lag å slå.