Martin Pusic (her i Esbjerg-drakt) har blomstret etter at han forlot Tippeligaen til fordel for Superligaen. Den østerrikske spissen ble kjøpt av serieleder Midtjylland i vinter og har scoret bra med mål etter overgangen fra Esbjerg.
Martin Pusic (her i Esbjerg-drakt) har blomstret etter at han forlot Tippeligaen til fordel for Superligaen. Den østerrikske spissen ble kjøpt av serieleder Midtjylland i vinter og har scoret bra med mål etter overgangen fra Esbjerg. Foto: Claus Fisker (Afp / NTB scanpix)

Langskudd til 5,05 i odds

Hobro kan overraske mot et Midtjylland som ikke har imponert spillemessig i det siste.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Øvrige tips fra Sportspill mandag:
Dagens dobbel:  Brann har lært en lekse
V4/V5 Visby:  Seiersmaskin klar for Gotland
V65 Leangen: Viktor baner vei
V65/V4 Jägersro galopp: Herlig galoppomgang i vente

Mandagens oddsprogram består blant annet av kamper fra OBOS-ligaen, Championship, La Liga, Serie B, 2. Bundesliga, Ligue 2, Allsvenskan og Superligaen.

Hobro - Esbjerg H 5,05

Nyopprykkede Hobro er den store overraskelsen i Superligan og har los på bronsemedaljen etter den imponerende borteseieren over Brøndby sist. Laget ligger på sjetteplass, men dersom det skulle bli seier i kveld, vil det kun være ett poeng opp til Randers på tredje.

Hobro fikk en pangstart på sesongen, men opplevde en formsvikt på vinteren og kunne fort ha havnet i bunnstriden. Spillerne har imidlertid levert på høyt nivå på våren, og på de siste 8 kampene er det blitt 16 poeng. Midtjylland er det eneste laget i serien som har tatt flere poeng i denne perioden.

Hjemme på DS Arena er det blitt flotte 3-1-0 på de siste fire kampene.

Den rutinerte midtbanespilleren Mikkel Thygesen er tilbake etter skade, mens Martin Mikkelsen (midtbane) soner karantene.

Midtjylland har stø kurs mot seriegull og har mulighet til å øke ledelsen til FCK til 14 poeng i kveld. Med 7-2-0 på de siste ni kampene, burde det ikke være noe i vei med formen. Men ser vi bak resultatene i de siste kampene, er det likevel litt å utsette.

1-0-seieren over tabelljumbo Silkeborg var ikke av det imponerende slaget, og i de to foregående rundene måtte det svært sene mål til for å sikre 2-1-seier over Aalborg og 3-3 mot svake Esbjerg. Også mot Randers femte sist var det et sent mål som sørget for seier.

Tidligere RBK-spiller Jim Larsen og Pione Sisto (midtbane) er ute med skader.

Innbyrdes er det blitt 3-0 og 5-1 til Midtjylland denne sesongen, så dette ser i utgangspunktet ut som en tilnærmet umulig oppgave for Hobro.

Midtjylland er imidlertid ikke et uslåelig bortelag (6-3-3), og et bronsejagende Hobro har langt mer å spille for enn et Midtjylland som allerede gullmedaljen langt nede i lomma.

Vi prøver H til 5,05 i odds.


Kampstart: 19.00.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør