Det har vært mange gledesstunder som denne for Leeds-spillerne i februar.
Det har vært mange gledesstunder som denne for Leeds-spillerne i februar. Foto: Anna Gowthorpe (Pa Photos)

Leeds ser endelig ut som et vinnerlag

3,90 i odds på formsterke Leeds er et meget spennende spill.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
Dagens langskudd 1:   City kan tukte Barcelona
Ski-VM:   Bjørgen til flott odds
Oddstips:  Genoa er best i byen
V5 Drammen:   Frekk banker sender oss til lukene
V64 Jägerso:
Solid banker i åpen omgang

Tirsdagens langoddsprogram består blant annet av to storkamper i Champions League. Det spilles også full runde i Championship og en utsatt kamp i Italia. På hockeyfronten kan vi spille på Get-ligaen, SHL og NHL. 

I Falun er det bare å glede seg til 10 kilometer fristil for kvinner.

Brighton - Leeds B 3,90
Desember og første del av januar var en eneste stor nedtur for Leeds, der elendig poengfangst, bråk rundt eieren Massimo Cellino og nedrykksfare dominerte hverdagen til fansen.

Noen uker senere er situasjonen en helt annen. Leeds har vunnet fem av de siste seks kampene, blant annet mot topplag som Bournemouth og Middlesbrough, og laget har tatt sjumilssteg bort fra nedrykksstriden. Etter den sterke seieren borte mot Middlesbrough lørdag, ligger laget helt oppe på 11. plass.

Om det er Cellinos karantene som har gjort at spillere og trenere har riktig fokus om dagen, er ikke godt å si. Men laget fremstår langt mer harmonisk og solid nå enn tidligere i vinter. Spesielt defensivt imponerer Leeds om dagen, og det er blitt null baklengs på de siste tre kampene.

Liam Cooper er tilbake etter skade og erstatter suspenderte Giuseppe Bellusci i forsvaret. Ingen ny skader i laget, men midtbanespillerenTomasso Bianchi og nykommeren Granddi Ngoyier fortsatt ute.

Brighton tok endelig tre poeng i en thrillermatch hjemme mot Birmingham lørdag. Seieren førte laget opp på 20. plass, og det skiller tre poeng ned til Millwall på nedrykk. Er ligaens 20. svakeste hjemmelag, med 4-6-6 på de første 16 matchene.

Den innlånte Forest-forsvareren Greg Halford måtte stå over 4-3-seieren i helgen, men kan være tilbake her. Kantspilleren Solly March og midtbanespillerne Kemy Agustien og Andrew Croftser derimot fortsatt ute.


Dette er en åpen kamp, og vi stusser litt over at oddsen er satt så skjevt som 1,75 – 3,25 – 3,90. Brighton har et lav bunnivå og møter en motstander i kanonform. Vi spiller B til 3,90 i odds som dagens andre langskudd.

 Du levere spillet hos Norsk Tipping her.