(Scanpix)

Lett match for Liverpool og United

Helgen begynte bra med treff til pen odds i går, sjekk lørdagens dobbel til tre ganger innsatsen her.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Selv med et riktig så variert utvalg er det lang mellom godbitene i programmet. Aston Villa og Preston, begge til to blank, er gode alternativer med tidlig kampstart.

Med klare favoritter i de fleste av dagens Premier League-oppgjør ender vi opp på to av de største på spillforslaget. Liverpool kan eventuelt også prøves med handikap, noe som vil gi fem ganger pengene kombinert med storseier til United.

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og Ishockey

Topp mot bunn
United tilbake ved full styrke sist, 2-0-seieren over Fulham burde vært dobbelt så stor. Ingen nye fravær, Neville og Scholes stadig ute. Derby hadde nok av muligheter i bortekampen mot Sunderland for en uke siden, uten at tapet på overtid var ufortjent. Det var det femte tapet på rad, og den syvende uten nettkjenning. Tre spillere tester formen før kampstart.

Rooney imponerte ikke i comebacket, og har en fin anledning til å finne scoringsformen her. Hjemmelaget ga 2,35 på seier med tilsvarende handikap mot Fulham. Møter en klart dårligere motstander i dag, og vi nøyer oss med 1,90.

Fortsetter seiersmarsjen på fremmed gress
Reading fikk sen utligning mot seg i 1-1-kampen mot Boro for en uke siden, fortjente heller ikke mer enn det ene poenget. 1-3-tap her for Arsenal den foregående hjemmekampen, men tre seirer på rad her før det. Oster, Duberry og Little uaktuelle med skader.

Liverpool vant 4-2 her med et reservepreget mannskap i ligacupen for halvannen måned siden. Torres var alt som skulle til for at det var klasseforskjell på lagene den kampen, nå stiller gjestene enda sterkere. Tre seirer på rad og 9-0 i målforskjell i ligaen vitner om solid form, i tillegg kommer sterke triumfer over Besiktas og Porto i Champions League. Carragher og Agger usikre, unggutten Hobbs kan få sjansen.

Bortelaget selvsagt store favoritter. 1,55 har ingen stor verdi, men brukes på en tilsynelatende klar vinner.

Mest lest