Foto: hesteguiden.com

Lett-tjente lunsjkroner?

Tirsdag spilte vi inn 5084 kroner på Forus, og i går rullet 4403 kroner inn på Jarlsberg. Vi satser på nye inntekter til leserne i lunsjen!

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Det er ikke ofte vi spiller tre bankere, men vi mener konkurrentene skal stå tidlig opp for å matche våre tre utvalgte i dag!

Fra Sverige kommer 2 Cosmo M.L. til start med fire strake triumfer i bagasjen, og etter å ha sjekket opp Alf Palema-sønnen tror vi fort den femte strake kan være innen rekkevidde i V5-3. Etter meget lang pause i den nest siste starten vinner 5-åringen sprettlett fra spor 11 på karusellen Åmål (kan sammenlignes med gamle Vikodden) på flotte 16.2 full vei, og i den siste starten var seiersgrossisten helt overlegen til slutt etter en avslutning på løpet i 12.5- fart. Gustafsson-traveren virker til å ha svært mye å gå på, og selv om konkurrentene stadig blir tøffere i takt med økende grunnlag, tror vi på en topp vinnersjanse.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Vi tror Halle seler ut to vinnere
Det er liten tvil om at vår første banker for dagen er en hest litt utenom det vanlige, og i relativt enkle omgivelser tror vi ikke 4 Mermaid`s Magic har noen som helst konkurranse i V5-innledningen. Andover Hall-sønnen viste seg fryktelig kjapp i vei i debuten bak startbilens vinger, og måten 4-åringen jogget fra de øvrige til slutt på, bar bud om at dette er en hest vi kommer til å høre mye fra i tiden som kommer, dersom helsen holder.

Skyhøy kapasitet for klassen har 7 Ysvink i den fjerde avdelingen, og med dagens startmetode tror vi sterkt på et feilfritt løp for den storvokste Jag De Bellouet-sønnen. 4-åringen imponerte voldsomt etter startgalopp i den nest siste starten til seier på 18.6 full vei, og når treneren melder om at den kapable krabaten trolig har en lav 15-tid inne, sier det seg selv at de øvrige konkurrentene trolig må konsentrere seg om å kjempe om sølvet.

Hvilke herlige dager!
Etter at vi spilte inn 5084 kronerForus på tirsdag, ja så rullet det altså inn nye 4403 kroner på Jarlsberg i går! Vår frekke banker Igelson innfridde på enkleste vis, og de som fulgte forslaget til 378 kroner kunne heve hyggelige 1267 kroner. I tillegg satt DD-forslaget på to rekker klokkerent til drøye syv ganger pengene, og i lunsjen satser vi på at våre trofaste lesere på ny kan få en innbringende dag!

Ekspertforslag
Til lunsjen på Momarken har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 120, 320, 600 og 1200 kroner som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Samtlige forslag er samlebonger, og vi forsøker her å kamme hjem V5`en 20 ganger over hele linja!

Kjøp en bong og se løpene fra Momarken på NRK2 kl. 13.30-14.30!

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør