Foto: SCANPIX/REUTERS/Vincent West

Levante ut av cupen

Å hente opp 0-1 i Zaragoza kan bli tøft med den troppen de stiller i kveld.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny onsdag
V4 Axevalla: Sheriff sjef i lunsjen
V65 Bjerke: Ikke vunnet siden 2010!
Fotball: Har dommere favorittlag?

langoddsen finner vi cup-fotball fra England, Spania, Italia og Portugal, ishockey fra Sverige, Tyskland, Tsjekkia og Russland, samt norsk bandy, håndball og skiskyting og hopp-dueller.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Det ble nok en god dag for oddstipsene i går, med treff på Frisk til 2,25 og det ene langskuddet Norge borte mot Sør-Afrika til 3,10, som i kjent Drillo-stil hadde ballen minst, men scoret flest.

Dagens langskudd
125. Real Madrid - Celta Vigo (pause) U 3,00

Copa del Rey, returkamp etter 2-1 til Celta i Vigo. Utgangspunktet er meget spennende, men det er få som tror at Celta Vigo kan klare å forsvare ledelsen sin på Santiago Bernabeu i fulle 90 minutter. Her kommer Real Madrid til å presse hardt på fra start, og spørsmålet blir vel hvor lenge bortelaget klarer å stå i mot. Men Real Madrid skal passe seg litt også, får de en kontring imot og 0-1 i sekken her, ser det plutselig stygt ut. Vi forventer et ultra-defensivt Celta Vigo fra start, og 3,00 for at de holder unna til pause er spennende, Real Madrids nye svakheter tatt i betraktning. Real Madrid slapp inn tre mål hjemme mot Sociedad i helgen, og kampen sto 2-2 til pause. Hjemmekampen før det endte 2-2 mot Espanyol, etter å ha stått 1-1 til pause. Vi må prøve en innsats på U til pause til 3,00.

Dagens avslag
103. Sevilla - Mallorca

Copa del Rey, returkamp etter 5-0 til Sevilla i første kamp. Kampen om avansementet synes avgjort, etter at Sevilla utklasset tidenes blekeste Mallorca-lag i den første kampen. Noe toppet lag får vi neppe se, verken fra Sevilla eller Mallorca. Er Sevilla-reservene giret på å vise seg frem og score? Har Mallorca gitt opp på forhånd? Vi heller mot det siste, men om dette ender med H, U eller B spiller liten rolle for de fleste involverte, og da står vi over innsatser.

Dagens spill
Dagens meny krever en del research, og det er jo nettopp det vi jobber med, heldigvis. De umiddelbare ideene var ikke mange, men etter en del graving ender vi med å hente både dagens langskudd, dagens avslag og dagens spill fra kveldens returkamper i den spanske cupen.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

129. Real Zaragoza - Levante
Copa del Rey, returkamp etter 1-0 til Real Zaragoza i første oppgjør. Begge lag stilte litt endret i det første oppgjøret, og Zaragoza skaffet seg et godt utgangspunkt med Arandas overtidsscoring. Ingen av lagene så ut som de på død og liv ønsket å vinne cupen, men nå er hjemmelagets trener frempå og sier det motsatte, cupen er meget viktig, de skal gjøre alt hva de kan for å avansere. Det hører med til historien at tre dager etter at Zaragoza vant 1-0 i cupen, tapte de i ligaen med samme sifre hjemme for samme motstander. Det passet dårlig for Zaragoza, som nå står med svake 3-0-6 hjemme i La Liga og er nede på nedrykk. Sist fredag tapte de 1-2 hjemme for Real Betis.

Hjemmelaget mangler Romaric (m) med skade. Loovens, Minero og Victor Rodriguez er ikke med av dem som startet forrige ligakamp, men Trener Jimenez stiller en tropp som ser ganske sterk ut:

Roberto, Leo Franco, Movilla, Paredes, Álvaro, Aranda, Edu Oriol, Hélder Postiga, Apoño, Montañés, José Mari, Wílchez, Sapunaru, Zuculini, Abraham, Pintér, Javi

Hvor sterkt ønske Levante har om avansement i cupen, stiller vi spørsmålstegn ved etter den første kampen mot dagens motstander. At ligaen teller mest, kan vi godt se for oss, og det var enkelt å måle Levantes innsats mot Zaragoza i ligaen noen dager senere opp mot cupkampen. Levante ville mest hjemme mot AC Bilbao sist lørdag også, og vant 3-1 hjemme. Forrige bortekamp tapte de 0-3 for godtgående Rayo Vallecano.

Obafemi Martins (a) har ofte en fot med det som skapes fremover hos Levante. Han spilte ikke ligakampen lørdag, men er med i troppen igjen her. Det trekker opp bortelagets sjanser, men spørsmålet er om han starter. Målscorerne fra lørdag, El Zhar, Iborra og Lell, er ikke med, vi ser heller ikke Navarro, Juanfran eller Diop. Så bortsett fra at Martins er med, ligner dette nedprioritering. Trener Martínez har reist med denne troppen:

Målvakter:Munúa, Keylor Navas
Forsvar: Volta, Rodas, Nikos, Ballesteros, López, Chris, Iván
Midtbane: Pallardó, Dudka, Ríos, Juanlu, Michel
Angrep: Ángel, Martins, Roger, Rubén

Motivasjon for spill på hjemmeseieren er ikke at Real Zaragoza er så vanvittig gode, men at Levante ser ut til å stille et alternativt lag i en turnering de er på vei ut av. Har vi rett i våre antagelser, er 2,05 for hjemmeseier god odds. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 21.25.

129. Real Zaragoza - Levante 2,05 3,00 2,80

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør