PÅ OPPTUR: Leyton Orient er på vei opp igjen.
PÅ OPPTUR: Leyton Orient er på vei opp igjen. Foto: Scott Heavey (Pa Photos)

Leyton Orient er i kjempeslag

Leyton har fått en megastart på sesongen og kan også nå langt i Football League-trofeet.

Kommersielt

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Dagens dobbel: Potensiell målfest i cupen

V5A Leangen: Edvard får mer å juble for
V4 Visby: Gamlingene duger på Visby

Ukens TV-sendte kamper ser du her.

Det er først og fremst Johnstone's Paint Trophy som står på dagens langoddsprogram, mens vi stadig venter på landskampene.

Mandagens oddstips rundet av det som ble en virkelig flott måned for Nettavisens oddstips. Singleforslaget til 2,15 var ett av to forslag som gikk inn i går.

Dagens singel, innleveringsfrist klokken 20.40.
Luton - Leyton Orient, B 2,40.

Hjemmelaget Luton har fått en mildt sagt begredelig sesongstart og har også tapt de fire siste kampene - mot god motstand, dog. Mange av de avgjørende målene har kommet imot helt på tampen av kampene.

De har fort funnet veien til tredje sisteplass med fattige to poeng fra fem kamper. Faresignalene burde begynne å blinke for alvor - fortsetter de slik, ryker de ut av hele Football League.

Paul Benson er tilbake for vertene, men var skadet i helgen og er neppe 100% helt ennå.

13-4-6 var hjemmelagets statistikk på eget gress forrige sesong, som må sies å være fullt akseptabelt.

Luton vant faktisk denne turneringen så sent som i 2009, samme år som de rykket ut av Football League takket være et trekk på 30 poeng.

Førstelagsspillerne Mark O'Brien og Nathan Doyle er begge skadet.

Vi tror at Lutons fokus er på ligaen og å overleve der. Selv om resultatene har gått mot dem i det siste, har de manglet kvalitet til å avgjøre i egen favør.

Feilfrie Leyton
Den gamle storheten Leyton Orient har skutt ut av startblokkene med fem seiere av fem, og har spilt svært overbevisende fotball. Laget - som rykket ned fra League One forrige sesong - har åpenbart beholdt mange av sine kvalitetsspillere og de har 11-3 i målforskjell de siste fire kampene.

De røk ut av ligacupen med 1-2 for Middlesborough, som betyr at denne cupen er deres eneste sjanse på sølvtøy denne sesongen.

Kaptein Mathiu Baudry måtte av banen i helgen, og går glipp av dagens kamp. Han blir erstattet av Alan Dunne, som er tilbake fra skade og tok overfor Baudry i helgen. Ellers er det ingen nye skader for gjestene.

Selv om denne cupen neppe blir særlig høyt prioritert av noen av lagene, virker det som om Leyton bare koser seg med fotball for tiden.

Det er et lag i enorm motflyt mot et lag i kjempeflyt, og vi tror B til 2,40 vil gi godt betalt på en ellers fattig oddsdag.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus