Foto: Terje Bendiksby

Lillestrøm har brukt lang tid

Men nå begynner resultatene å komme.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny søndag
V64 Boden: Vi stoler på Robban!

V5 Biri: Et gaveløp!
Oddstips 1: Lillestrøm er i siget
Oddstips 2: Brann gir bort seieren
Tippetips: Taper RBK seks på rad?

Tippeligaen: Skaderapport
Tippeligaen: Dramatikk i siste runde
Premier League: Helgens runde
Premier League: skaderapport

Langoddsen starter klokken 12.00 med spansk fotball, og så følger nederlandsk, tysk og skotsk fotball hakk i hæl. Utover formiddagen finner vi Serie A og Premier League, men det store høydepunktet må være den avsluttende runden i Tippeligaen klokken 18.00. I tillegg finner vi blant annet fransk og brasiliansk fotball, ishockey og bandy.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
50. Getafe - Valladolid B 3,00

Vi fortsetter å gå mot Getafe på langskuddene, for dette Madrid-laget har et bunnivå som må være det laveste i La Liga. De to siste hjemmekampene er tapt, 0-1 for Levante og 2-4 for Real Betis, helt ordinære lag som kommer til Alfonso Perez og vinner. Valladolid er ikke noen stormakt på bortebane, men de er ubeseiret i sine tre siste og vant 1-0 borte mot Osasuna på forrige reise. De har også vunnet i Zaragoza, og de vinner her også hvis Getafe faller ned mot bunnivå igjen. 3,00 på borteseieren må testes.

Dagens avslag
60. Strømsgodset - Stabæk (0-1) H 1,45

Joda, Strømsgodset er veldig gode på hjemmebane og i kveld skal de takke av foran sine egne med en siste seier i 2012. Og dette kan sikkert bli 6-0 hvis Stabæk ikke er på fra start. Men Godset tar sølvet med uavgjort også, ett poeng er nok, og Europa League får de uansett om de blir nummer 2 eller 3. Stabæk kan glimte til i all sin ulykke, og de slo Sogndal 2-1 forrige runde uten noen annen motivasjon enn at det er gøy å score mål. Vi synes 1,45 på at Godset skal knuse Stabæk er for lavt.

Dagens spill
Det er mye interessant i dag også. Over/under-spill fra Tippeligaen får vi ikke denne gangen, det er spesielt, men uansett er det ikke vanskelig å finne objekter vi tror på. Vi tar med oss en kamp fra Serie A, et lag som har gitt oss gevinster flere ganger tidligere, i kombinasjon med Lillestrøm.

I dagens andre dobbel blir det mer Tippeliga, samt et spennende objekt fra Ligue 1, der Norsk Tipping igjen er frempå med fin odds.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

25. Catania - ChievoVerona
Sist vi tipset Catania kjørte de over Lazio hjemme på Sicilia med 4-0, en seier de fikk enda enklere enn vi hadde trodd. Siden har det blitt 0-0 borte mot Cagliari på nabø-øya. Tendensen er klar, Catania har 4-1-1 hjemme mens de ennå ikke har vunnet borte. I dag møter de ligaens svakeste bortelag.

Bergessio (a) ventes tilbake, men er en smule usikker. Skadelisten ser lite problematisk ut, med bare Keko, Augustyn og Sciacca som uaktuelle. Gazetta.it tror på denne startelleveren, som er bortimot ideell:

Andujar - Alvarez, Spolli, Legrottaglie, Marchese - Izco, Lodi, Almiron - Barrientos, Bergessio, Gomez.

Chievo plukker poeng hjemme, men borte er det helt natta. 0-0-5 og en målforskjell på 2-14 er fasit. Det eneste positive vi kan fremheve på deres vegne i dag er at de har tatt poeng i sine tre siste i Catania. Dog ser de svakere ut denne sesongen.

Rigoni (m) er suspendert, Papp (f) og Frey (f) er ute med skader.

Catania tar kommandoen i alle hjemmekampene sine, og her har vi liten tro på bortesvake Chievo. Et Catania i sterk oppstilling skal normalt vinne dette, og 1,80 for hjemmeseieren er så god betaling at vi må ta med denne klokken 15-kampen i dagens første dobbel.

55. Lillestrøm - Haugesund
Tippeligaen, siste runde. Lillestrøm ender rundt midten og her handler det om å avslutte med stil foran sine egne. Lillestrøm har hentet inn mye nytt i laget og trenger en seier her for å bevise at de har et godt lag, tross alt, og at de nye holder mål. Resultatene har vært variable, men de tre siste er vunnet og spillet har tidvis vært glitrende.

Arild Sundgot og Stefan Logi Magnusson er langtidsskadet. Frode Kippe (sykdom i familien) har stått over de siste kampene. Ruben Gabrielsen er uaktuell.

Haugesund ender også rundt midten. De vant 1-0 hjemme mot Viking forrige runde, som vi tipset om, og det var viktig, men trolig også det siste Haugesund gjorde i Tippeligaen denne sesongen. I dag forventer vi ingenting av dem, i en lite betydningsfull bortekamp som dette. Resultatene i bortekampene den siste tiden har vært nedslående, med et lite unntak for 2-2 i Ålesund sist, men der lå de under 0-2 og hadde griseflaks med dommeravgjørelsen som ga dem 2-2.

Geir Ludvig Fevang er usikker.

Dette ligner en hjemmeseier, her tror vi Lillestrøm vil mest og kan best. Oddsen på 1,75 er det ingenting å si på, og den gir oss en dobbel til 3,15. Innsats 100 kroner spillefrist klokken 14.55.

25. Catania - ChievoVerona 1,80 3,05 3,40
55. Lillestrøm - Haugesund 1,75 3,35 3,85

Total odds 3,15

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør