Liverpool har scoret 15 mål på de siste 4 kampene mot Tottenham.
Liverpool har scoret 15 mål på de siste 4 kampene mot Tottenham. Foto: Olly Greenwood (Afp)

Liverpool elsker å leke med Tottenham

Liverpool har hatt et meget godt tak på kveldens motstander de siste sesongene.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
Dagens dobbel 2: Beksvart for Millwall
Oddstips: 
Brentford er ingen bluff
V4 Eskilstuna:
  Bankerfri lunsj
V65 Forus:
   Jackpot og samlebonger
V64 Jägersro:
   Jackpot på 1,9 mill

Tirsdagens langoddsprogram byr på en rekke kamper fra engelsk fotball. I Premier League spilles det fire matcher, og i Championship, League One og League Two er det full runde. SHL og Hockeyallsvenskan er også på menyen.

Her finner du langoddsprogrammet for desktop.

Her finner du langoddsprogrammet for mobil.

     

Dagens dobbel

     
        Liverpool - Everton          H    
     
        Sunderland - Queens Park Rangers          H    
 


Liverpool - Tottenham H 1,75
Liverpool hadde en meget tung høst, men bortekampen mot Tottenham i slutten av august var på nivå med det beste fra fjorårsesongen. Spurs hadde knapt et eneste skudd på mål selv laget hadde ballen mest, mens Liverpool var livsfarlige hver gang de nærmet seg motstanderens 16-meter og tok en fortjent 3-0-seier.

Forrige sesong holdt Liverpool også lekestue med London-klubben, og laget vant med 9-0 til sammen på to kamper. Går vi to sesonger tilbake vant Liverpool hjemmekampen 3-2, mens det ble Tottenham-seier på White Hart Lane.

Tottenham har hatt to store problemer i de tre siste kampene mot Liverpool. Midtbanen og forsvaret har rett og slett ikke klart å henge med på Liverpool-spillernes kvikke bevegelser og samspill, og de rødkledde har avdekket alvorlige tempoproblemer. Samtidig har Tottenhams eget angrepsspill vært usedvanlig tannløst.

Liverpool kommer fra 0-0 borte mot erkerivalen Everton. Det var en kamp med få store målsjanser, men Liverpool var nærmest scoring. Laget står med 5-3-0 på de siste åtte kampene og ligger på sjuendeplass med 39 poeng.

Tottenham har tatt fire poeng mer og ligger ett poeng bak Manchester United på den gjeve fjerdeplassen som gir muligheter for spill i Champions League neste sesong. Leverte en meget sterk snuoperasjon hjemme mot byrivalen Arsenal lørdag og vant til slutt en fortjent 2-1-seier. Har 7-2-1 på de siste ti kampene.

Philippe Coutinho og Raheem Sterling pådro seg smeller mot Everton, men de siste rapportene tyder på at den viktige offensive duoen rekker kampen. Det gjør trolig også Adam Lallana, men det ser verre ut for lyskeplagede Lucas Leiva.

Tottenham har ingen fravær.

Liverpool på bortebane er noe av det verste Tottenham kan møte, og vi tror på hjemmeseier selv om Spurs er i god form.

SISTE NYTT: Tirsdag formiddag ble det kjent at Sterling trolig mister kveldens kamp grunnet en skade i foten. Da dette tipset ble lansert mandag kveld, tydet all tilgjengelig informasjon på at den vikige midtbanespilleren ville bli klar.

Sunderland – Queens Park Rangers H 1,77
Sunderland ble presset kraftig av Swansea i andre omgang lørdag, men klarte å hale i land 1-1 og et viktig poeng i bunnstriden. Jermaine Defoe scoret sitt andre mål på tre kamper etter overgangen fra Toronto og ser ut til å være et godt kjøp.

Laget ble liggende på 14. plass med 24 poeng. Det skiller fire poeng ned til Hull på nedrykk og fem til dagens motstander.

Har 2-2-0 på de siste fire i serie og cup og er inne i en av sine beste perioder denne sesongen.

Spissen Connor Wickham er tilbake fra skade, men Jack Rodwell, Emanuele Giaccherini og Lee Cattermole er trolig fortsatt ute.

QPR klarte å holde nullen i første omgang i hjemmekampen mot Southampton til tross for at laget tidvis fikk kjørt seg. Kom bedre med etter hvilen, men alt i alt var det fortjent at bortelaget stakk av med alle poengene på overtid.

Vikarmanager Chris Ramsey hadde tatt Adel Taarabt inn i varmen, men marokkaneren klarte ikke å markere seg annet enn gjennom noen elegante touch og ble tatt av banen etter en times spill.

Dette var QPRs femte strake tap i serie og cup, og laget ligger nest sist på tabellen. På bortebane er det blitt null poeng og 6-27 i målforskjell på 11 kamper.

Toppscorer Charlie Austin, som har scoret 13 av lagets 24 seriemål, og midtstopperen Richard Dunne skadet seg begge mot Southampton og er uaktuelle i kveld. Forsvareren Nedum Onuoha er også ny på skadelista. Sandro er i full trening, men trenger å bygge opp formen før han er aktuell for A-laget.

Sunderland har ikke bedre enn 2-6-4 på hjemmebane, men vant den siste på Stadium of Light 2-0 over Burnley. Og i kveld møter man Premier Leagues desidert svakeste bortelag. Vi hadde anbefalt H selv om Austin ikke hadde vært skadet.

Samlet odds for dobbelen: 3,10.