Karim Benzema er i strålende form og scoret to mål mot Liverpool på Anfield.
Karim Benzema er i strålende form og scoret to mål mot Liverpool på Anfield. Foto: Mike Egerton (Pa Photos)

Liverpool hjem som slakt

Vi levner Liverpool null sjanser i kveldens Champions League-match i Madrid.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
Oddstips:
  Dette laget skal til PL
V4 Östersund:  Norgeskjenning er favoritt
V5 Klosterskogen:  Banker på vei mot storform
V64 Jägersro:  Jackpotkveld med Johnny

Tirsdagens langoddsprogram er av det spennende slaget, med full runde i Champions League og Championship. Det spilles også matcher i League One, Conference, Serie B og opp/nedrykkskamper i Sverige. 

Dagens dobbel

Karim Benzema scorer mål, ja/nei Ja
Benfica - Monaco HReal har toppnivået inne om dagen og har tatt ledelsen i La Liga etter 4-0 borte mot Granada lørdag. Scoringssnittet er på imponerende 3,7 mål per kamp.

Har full kontroll på gruppe B, der det er blitt tre strake seiere og 10-2 i målforskjell.

Gareth Bale er erklært fit for fight av trener Carlo Ancelotti, men han har ikke bestemt seg for om waliseren spiller fra start. Fabio Coentrao, Jesé, Daniel Carvajal og Sami Khedira er uaktuelle.

Liverpool hadde fint lite å stille opp med i hjemmekamper mot Real Madrid for to uker siden og tapte fortjent 0-3. Det er ikke den eneste nedturen forrige sesongs sølvvinner i Premier League har opplevd i høst.

Med unntak av den flotte 3-0-seieren over Tottenham i slutten av august, har ikke laget vært i nærheten av standarden forrige sesong. Savnet av Luis Suarez er stort, og situasjonen er ikke blitt bedre av Daniel Sturridge skadefravær. Mot Newcastle i helgen skapte Liverpool knapt en målsjanse, og fansen krysser fingrene for at Sturridge snart blir klar av leggskaden.

Den engelske landslagsspissen er med i troppen som har reist til Madrid, men ifølge manager Brendan Rodgers er det lite sannsynlig at han får spilletid. Forsvarstrioen Jon Flanagan, Mamadou Sakho og José Enrique er uaktuelle.

Real har i praksis avgjort denne gruppen, og det er i utgangspunktet ingen grunn til å prioritere kveldens kamp særlig høyt. Men Real er et lag som så godt som alltid presterer på høyt nivå i Champions League, og vi får trolig se hele stjernegalleriet på banen i kveld.

Det er dårlig nytt for et planløst Liverpool-lag som sliter i alle lagdeler om dagen og som er helt uten rytme, kreativitet og tro på egne ferdigheter.

Det er aktuelt å spille handikapseier til Real (Liverpool startet med 1-0-ledelse) til 1,50, men oddsen er litt for lav til at den interessant. Norsk Tipping har satt opp totalt 18 spill på kampen, og vi mener at målscorerspillet på Karim Benzema er interessant.

Franskmannen har knapt vært i bedre form i karrieren enn han det han har vist det siste halvåret, og i Champions League er han Reals toppscorer med fire mål. To av dem kom mot Liverpool sist, og 27-åringen har scoret i samtlige CL-kamper i høst. I serien er det blitt fem mål på åtte matcher.

Benzema er en spisstype Liverpool har slitt med i mange sesonger. Han er rask, sterk og bevegelig, og i kveld kommer spydet i Real-angrepet til å få mange baller å jobbe med.

Benzema-mål betales med 1,85 ganger pengene.

Benfica – Monaco H 1,75

Benfica har fått en meget tung start på CL og er nødt til å vinne i dag for å henge med i kampen om avansement. Åpnet med 0-2-tap for Zenit (fikk kampen ødelagt av en utvisning), fulgte opp med 1-3-tap for Leverkusen og spilte 0-0 borte mot Monaco sist.

Portugiserne hadde imidlertid en strålende fjorårssesong og herjer i den hjemlige serien. Nivået på laget er på ingen måte noe svakere enn de tre motstanderne i gruppen.

Forsvareren Lisandro Lopez soner karantene etter å ha blitt utvist mot Monaco. Kantspilleren Eliseu er ute med skade, mens vingen Ola John er tvilsom.

Monaco har som kjent trappet ned på storsatsingen fra de siste sesongene og er ikke like stjernetungt lenger. Er fortsatt et habilt lag som det er vanskelig å slå, men det gnistrer lite av denne Monaco-utgaven.

Tre kamper i CL har gitt fem poeng og 1-0 i målforskjell, mens det er blitt 18 poeng på 12 matcher i Ligue 1.

Dimitar Berbatov og Borja Lopez er ute med skader i kveld.

Dette er en vinn eller forsvinn-kamp for Benfica, mens Monaco kan leve greit med poengdeling. Vi tror hjemmesterke portugiserne kommer til å gå ut i hundre på Estadio da Luz og spiller H til 1,75.

Samlet odds for dobbelen: 3,24.

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør