Charlton-manager Guy Luzon gir Tony Watt en seiersklem etter bortekampen mot Cardiff sist.
Charlton-manager Guy Luzon gir Tony Watt en seiersklem etter bortekampen mot Cardiff sist. Foto: David Davies (Pa Photos)

Lørdagskos med Charlton

London-klubben er i fryktinngytende form og har skutt som en rakett bort fra bunnstriden i Championship.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Øvrige tips fra Sportspill lørdag:
Dagens langskudd: 
Juventus kan gå på en smell
Tippetips: 
Bonuspotten på 7 mill skal ut
Dagens dobbel:  
Hamburg-krisen forsterkes
V75:  Hamre viser vei mot millionene
Nyhet:
  Abonner på Nettavisens andelslag

Det er full runde i alle de store fotballigaene denne lørdagen. I tillegg kan vi blant annet spille på VM i skiskyting og verdenscup i langrenn og hopp på oddsprogrammet.

I Tipping skal bonuspotten betales ut til alle med 12 rette i dag. Tolverpotten kommer til å bli fem til seks ganger så stor som normalt, og en eventuell alenevinner vil stikke av med sju millioner kroner.

Tippekupongen kan du levere her.

     

Dagens oddstips

     
         Charltond - Blackburn          H    
 

Charlton tok en noe ufortjent borteseier over Cardiff forrige runde, men det er uansett imponerende med full pott i fem av de seks siste kampene for Guy Luzons mannskap. Har klatret til 12. plass og er helt ute av bunnstriden.

Keeper Stephen Henderson måtte ut med en ankelskade sist, men kan være tilbake her. Det er også håp om at Tal Ben Haim blir klar, men Franck Moussa, Johnnie Jackson og Rhoys Wiggins er fortsatt uaktuelle.

Jordan Rhodes scoret et sent vinnermål i hjemmekampen mot Bolton onsdag og reddet tre viktige poeng for Blackburn. Hadde det ikke blitt seier i den kampen, ville nok playofftoget ha gått, men med 11 poeng opp til Brentford og 30 poeng å spille om, er det fortsatt et ørlite håp om å nå sjetteplassen. 


Tok en fin borteseier over Sheffield Wednesday forrige seriekamp og spilte uavgjort mot topplaget Bournemouth runden før det igjen. Leverte også en meget solid bortekamp mot Liverpool i kvartfinalen i FA-cupen søndag, så det er ikke noe å si på formen. 


Det har vært en del spekulasjoner om at Rhodes er på vei bort fra klubben, men manager Gary Bowyer har forsikret om at spissen starter i dag.

Markus Olsson og Corry Evans skadet seg sist og betegnes som usikre. Shane Duffy og Jason Lowe er helt sikkert ute, og det er også tvilsomt om Joshua King, David Dunn og kaptein Grant Hanley blir klare.

Det er nok noen slitne Blackburn-bein grunnet det tette kampprogrammet, og vi synes det er litt merkelig at laget er satt opp som favoritt på Langoddsen mot et lag som har vunnet fem av de siste seks kampene. Vi garderer HU på Tippekupongen, men H til 2,60 i odds frister såpass mye at vi anbefaler Charlton som et singelspill.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør