Ligue 1s toppscorer Alexandre Lacazette (16 mål på 18 kamper) er med i Lyons tropp som møter Monaco i ligacupen i kveld.
Ligue 1s toppscorer Alexandre Lacazette (16 mål på 18 kamper) er med i Lyons tropp som møter Monaco i ligacupen i kveld. Foto: Reuters/Scanpix

Lyon er et kjempespill

Kveldens soleklart beste oddsspill finner vi i Frankrike.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill onsdag:
Oddstips 1:  Skjelbred usikker før viktig kamp
Tippetips:  Få hjelp i jakten på millionene
Dagens dobbel:
Den gir deg 3,63 i odds
V76 Bjerke:
Ekspertene har spillt inn 2 mill.

Det ble en flott tirsdag for oddstipsene, med treff på dobbelen til 2,92 i odds (Celta Vigo + Västerås) og singelen Hannover-seier over Augsburg til 2,50 i odds. Dessverre røk langskuddet Caen-seier borte mot Bastia til 2,90 i odds to minutter før full tid.

Onsdag er det mye cup på langoddsprogrammet: FA-cupen, ligacupen, Copa del Rey og fransk ligacup for å nevne noen. Det spilles også kamper i Bundesligaen, håndball-EM og NHL.

Våre traveksperter er i kanonfom og har spilt inn godt over to millioner kroner for leserene siden 5. desember. Her er tipsene til kveldens V76-omgang på Bjerke.

Dagens oddstips 2

Lyon - Monaco H


Seier til Lyon til 2,00 i odds fremstår som et meget spennende spill i kveld. Her skal du høre hvorfor:

I Frankrike spilles det to cuper, og ligacupen er den minst prestisjefulle. Mange lag stiller med svært reservepregede tropper i de innledende rundene, og Marseille ble utslått av et Ligue 2-lag allerede forrige runde. I gårsdagens kamp mellom Bastia og Caen var det knapt førstelagsspillere på banen.

Her gjelder det altså å sette pengene på lag som tar ligacupen seriøst. Lyon var tapende finalist både i 2012 og 2014, noe som viser at klubben ikke neglisjerer turneringen.

Lyon spiller heller ikke i Europa denne sesongen og stiller med en sterk tropp i kveld:

A.Lopes, Gorgelin – Jallet, Umtiti, B.Koné, Bedimo, Zeffane – Tolisso, Gonalons, Mvuemba, Ferri, Malbranque, Ghezzal, Gourcuff, Fekir – Lacazette, Benzia, Njie .

Så å si samtlige spillere i startelleveren som slo Caen sist, er med i troppen, deriblant ligaens soleklare toppscorer, Alexandre Lacazette (16 mål). Yoann Gourcuff er tilbake etter skade, og dermed er kun et par langtidsskadde spillere på skadelisten.

Laget er også i strålende form i ligaen og ligger bare to poeng bak serieleder Marseille. Hjemme er det blitt 9-0-1 og 25-5 i målforskjell.

Monaco har hatt en flott utvikling etter den trege sesongstarten og klatret til sjetteplass på tabellen etter seieren over Marseille i helgen. Har ikke sluppet inn mål på de siste fire kampene og har for tiden egen evne til å vinne jevne kamper.

Skal møte Arsenal i sluttspillet i Champions League etter å ha beseiret Zenit i siste runde av gruppespillet.

Laget vant ligacupen i 2003, men har ikke vært i finalen siden. Vi klarer ikke helt å forestille oss at laget har ambisjoner i årets turnering. Champions League er langt viktigere, og laget trenger også poeng i serien for å ha håp om Europa-spill neste sesong.

Troppen er som følger: Caillard, Stekelenburg, Sy – Abdennour, Ab.Diallo, Fabinho, B.Lopez, Raggi – Bahamboula, Bakayoko, A.De Freitas, Dirar, Ferreira Carrasco, Moutinho, Ocampos, Ber.Silva, Thiam, Toulalan – Germain, A.Martial.

Det er også en sterk tropp, men spillere som Dimitar Berbatov, Ricardo Carvalho, Geoffrey Kondogbia, Layvin Kurzawa, Uwa Echiejile (alle skadet) og Wallace (karantene) er ute.

Lyon har hatt spillefri siden fredag, mens Monaco var i aksjon i en utmattende toppmatch så sent som søndag. Lyon har også fordelen av at neste kamp spilles søndag, mens Monaco skal i aksjon igjen om bare tre dager.

Vi tror klart mest på hjemmesterke Lyon i kveldens kamp og spiller H til 2,00.