HVA?: Hva skal vi gjøre med den runde dingsen her, da? Lyon virker å ha glemt hvordan man spiller fotball for tiden.
HVA?: Hva skal vi gjøre med den runde dingsen her, da? Lyon virker å ha glemt hvordan man spiller fotball for tiden. Foto: Jeff Pachoud (Afp)

Lyon går på ny stjernesmell

Lyon har tapt tre på rad og sett elendige ut, derfor tror vi de taper enda et oppgjør.

Kommersielt

Tirsdagens langoddsprogram er veldig omfangsrikt og består av cupfotball fra flere land i Europa og en god del ishockeykamper. I England skal det spilles kvartfinaler i FA-cupen, og det spilles cupfotball også i Spania og Belgia, mens det spilles seriefotball i Frankrike.

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddstips 1:
Everton taper for Championship-laget
Oddstips 2:
Luleå har endelig fått opp farten
Oddstips 3:
Stoke har ikke klart dette siden 1971

TV-kampene: Slik ser du ukens kamper på TV

V4 Axevalla: Nye godbiter serveres til lunsj
V5A Klosterskogen:
Høitomt har lunsjbankeren

Dagens langskudd, innleveringsfrist klokken 20.55.
Nantes - Lyon, H 3,30.

Dette oppgjøret vises på Viaplay. Klikk her for å få tilgang nå!

Nantes hadde flere gode muligheter hjemme mot Bastia forrige runde, men klarte ikke å bryte gjennom det defensive bortelaget og kampen endte skuffende 0-0. De har ikke scoret de to siste - den andre kampen var borte mot Monaco - men det er ikke fordi de har skapt for lite sjanser.

Generelt sett er formen deres ganske svak og lyder 2-1-4 de siste syv, motstanden de har møtt er god formidabel (med unntak av nevnte Bastia). Hjemme har de 3-1-3 denne sesongen, med tap for PSG, Marseille og Rennes, mot sistnevnte fikk de to mann utvist i andre omgang.

Midtbanespiller/forsvarer Remi Gomis er tilbake fra suspensjon, mens midtbanemannen Bedoya fikk rødt kort sist og soner karantene i dag. Målvakten Remy Riou - som har spilt alle kamper i serien så langt - er tvilsom.

Elendige Lyon
Vi backet Lyon-tap til deilige 5,75 i odds på fredag mot Montpellier og de fornektet seg ikke: Etter elleve minutter lå de under 2-0. Hjemme. De var aldri riktig med i kampen og det var enda en dårlig opplevelse for et Lyon-lag som ikke viser noen tegn til bedring - snarere tvert imot.

Etter landslagspausen har de et flaut 3-0-tap for Nice - også der var de sjanseløse - og hjemme for Gent i Champions League, som ødela alt håp om avansement.

Kort oppsummert: Alt går skeis for Lyon for tiden. De har 3-2-2 på reisefot denne sesongen, en ikke altfor ille statistikk.

Gjestenes Clement Grenier var tilbake som innbytter sist, men gjorde en svært svak innsats i sine 40 minutter på banen. Mathieu Valbuena har ikke vært seg selv etter sextape-skandalen kom for en dag (ikke så rart). Mapou Yanga-Mbiwa er suspendert for gjestene og målvakt Lopes er tvilsom etter en treningsskade.

Ingenting stemmer for Lyon for tiden og vi fortsetter å backe deres motstandere så lenge de ser slik ut. Nantes er også i svak form resultatmessig, men bør ha gode sjanser til å straffe gjestene likevel.

Så lenge Lyon sliter så stort og oddsen på motstanderen er så god, vil vi fortsette å backe tap. Uten å nøle backer vi Nantes til 3,30.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør