1860 München, her i en kamp mot Håvard Nielsens Braunschweig, risikerer å risikerer å rykke ned til 3. nivå i Tyskland. 
1860 München, her i en kamp mot Håvard Nielsens Braunschweig, risikerer å risikerer å rykke ned til 3. nivå i Tyskland.  Foto: Eibner-pressefoto Ug & Co. Kg

Målfattige opprykksdramaer

Vi tror på få mål i Tyskland og Italia.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
Dagens dobbel 1: 
Spill til 3,47 i odds
V5 Forus:  Spennende lunsj
V4 Romme:  Witasp er nøkkelkusken
V64 Jägersro:   Dollars-jubel i kveld

Tirsdagens oddsprogram består av diverse fotballkamper fra Sverige, Italia, Tyskland og Polen. Det spilles også matcher i French Open.

Vicenza – Pescara under 2,5 mål 1,50
Opprykkskvalifisering Serie B. Semifinale, første kamp endte 1-0 til Pescara.

Vicenza kjempet lenge om direkte opprykk til Serie A, men spilte litt for mange uavgjorte kamper på tampen av sesongen og endte til slutt på tredjeplass i Serie B.

Uansett et flott resultat for en klubb som har hatt store økonomiske problemer de siste årene. Forrige sesong endte laget på femteplass i Lega Pro Premia Divisione (tredje høyeste nivå), men ble tildelt den siste ledige plassen i Serie B ettersom Siena måtte trekke seg.

Vicenza scoret langt færre mål enn de andre topplagene denne sesongen, men forsvarsspillet er tilsvarende patent. På hjemmebane ble målforskjellen beskjedne 23-12 på 21 kamper.

Keeper Mauro Vigorito ble utvist i sluttminuttene sist og soner karantene i kveld.

Pescara endte på sjuendeplass i seriespillet og tok seg videre til semifinalen ved å beseire Perugia på bortebane. På 21 seriekamper på bortebane ble det 8-5-8, noe som var tredje best i ligaen.

Dette er et åpent oppgjør, og vi synes H-oddsen på Vicenza (2,00) er for lav til at vi kan anbefale spill. Så langt i kvalifiseringen er det ikke blitt scoret spesielt mange mål, og vi tror fort dette oppgjøret kan bli like målfattige som det første oppgjøret.

De tre siste hjemmekampene til Vicenza før siste serierunde endte 1-0, 1-0, og 0-0, og det er ikke usannsynlige resultater i kveld. Vi spiller under 2,5 mål i dette oppgjøret.

1860 München – Holstein Kiel under 2,5 mål 1,55
1860 München var en klubbene som var med på å stifte Bundesligaen i 1963, og ble vesttysk seriemester i tre år senere. Klubben har imidlertid spilt i 2. Bundesliga siden nedrykket i 2004 og risikerer å bli sendt ned til tredje nivå.

Det første oppgjøret i denne opprykks/nedrykksduellen endte 0-0, og ifølge rapportene ble var det ingen vakker affære. Lagene var mest opptatt av å ødelegge for motstanderen, og det ble blåst hele 52 frispark.

1860 München var det svakeste hjemmelaget i 2. Bundesliga, og det ble bare 18 mål på 17 kamper.

Laget har en god angriper i den østerrikske landslagsspilleren Ruben Okotie (13 seriemål), men 24-åringen har ikke fått det til etter en periode med skadetrøbbel og står med kun ett mål i 2015.

Holstein Kiel kjempet lenge om direkte opprykk til 2. Bundesliga, men med tap i de to siste kampene endte laget på tredjeplass.

Målforskjellen var mer nøktern enn de andre topplagene (53-30), og på bortebane ble det uavgjort i 9 av 19 kamper.

For 1860 München vil det være en katastrofe om motstanderen får et tidlig mål (da må 1860 score minst to mål for å unngå nedrykk), og det er tvilsomt om hjemmelaget kommer til å kaste folk i angrep fra start.

Vi spiller under 2,5 mål også her.

Samlet odds: 2,33

Kampstart i Italia: 21.00. I Tyskland: 20.30.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør