Harry Kane hadde en stor sesong i Premier League, men har til gode å score i U21-EM.
Harry Kane hadde en stor sesong i Premier League, men har til gode å score i U21-EM. Foto: Carl Recine (Reuters)

Måltørke for England-spisser

Harry Kane og Danny Ings herjet i Premier League, men ingen av Englands spisser har scoret i U21-EM.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill onsdag:
Tippetips: 
Cupbomber gir kjempepremier
Oddstips:  
Ny nedtur for Brann
Langskudd: Tippeligalag i trøbbel
V76 Bjerke:  Bonuspott med yankee

Onsdagens oddsprogram består i hovedsak av kamper fra fjerde runde i cupen, U21-EM og Copa America. Norsk Tipping byr også på tippekupong med fire millioner kroner i bonuspotten og jackpot i Viking Lotto med en samlet pott på 59 millioner kroner.


England U21- Italia U21 B 2,75

Siste runde i gruppespillet i U21-EM. England tapte 0-1 i en jevn åpningskamp mot Portugal, men er fortsatt med i kampen om semifinale etter en sen 1-0-seier over Sverige forrige runde.

England er videre med seier, men vil være avhengig av et gunstig resultat i den andre kampen i gruppen (Portugal – Sverige) for å avansere med uavgjort.

England har profilerte Premier League-spisser som Harry Kane og Danny Ings i troppen, men Manchester Uniteds Jesse Lingard er den eneste spilleren som har scoret mål de første 180 minuttene.

Alex Pritchard (midtbane, Tottenham) og Saido Berahino (spiss, West Bromwich) er ute med skader, men John Stones (forsvar, Everton) ser ut til å bli klar.

Italia åpnet med 1-2-tap for Sverige, og trengte poeng Portugal runden etter for å henge med i kampen om avansement. 0-0 i det oppgjøret betyr at Italia har mulighet til å gå videre til semifinalen med seier i kveld, men det er ikke garantert at tre poeng holder.

Stefano Sturaro (Juventus) soner karantene. Resten av troppen er tilgjengelig.

Italia har ikke noen virkelig store stjerner i troppen, men laget er meget solid og har klasse i spillere som Domenico Berardi (42 mål i Serie A for Sassuolo), den Inter-eide keeperen Francesco Bardi og den Juventus-eide midtstopperen Daniele Rugani.

Semifinaleplass gir billett til OL i 2016, men det er verdt å merke seg at Storbritannia ikke stiller med fotballag i mesterskapet. Dermed mangler den gulroten for spillerne.

Italienske landslag har ofte kommet langt i mesterskap til tross for trøblete starter, mens engelske landslag ofte blir overvurdert. I de to siste U21-EM-sluttspillene tok England bare to poeng til sammen, og vi blir ikke overrasket over en ny fiasko. Italia var kraftig forbedret mot sterke Portugal sist og skapte flere gode målsjanser.

Slik oddsen er satt i denne kampen, er det spennende å sette noen slanter på B.

Kampstart: 20.45. Oppgjøret vises direkte på Viasat 4.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus