TOR-MONSTER: Thomas Müller spiller sjelden en dårlig kamp, og scoret også mot Schalke i helgens 1-3-seier.
TOR-MONSTER: Thomas Müller spiller sjelden en dårlig kamp, og scoret også mot Schalke i helgens 1-3-seier. Foto: Patrik Stollarz (Afp)

Man kan stole på Müller

Tyskeren er en av verdens mest pålitelige angripere og møter i dag Olympiakos.

Kommersielt

Det er første halvdel av ukens Champions League-runde på langoddsprogrammet tirsdag, og det spilles mange kamper i England og i hockey-verden.

Sportspills øvrige tirsdagsprogram:
Oddstips 1:
Chicharito er i sitt livs form
Oddstips 3:
Blackpool har tapt seks på rad
Oddslangskudd:
Denne mannen scorer mer enn Hulk

TV-kampene: Slik ser din TV-uke ut

V5A Bjerke: HC byr på en luring
V4 Boden:
Ny åpen V4-omgang fra Sverige
V65 Forus:
Pål Buer herjer på Forus

Dagens dobbel, innleveringsfrist klokken 17.55.
Thomas Müller scorer mål + Over 2,5 i BATE - Bayer Leverkusen, samlet odds 2,89.

Thomas Müller scorer mot Olympiakos, ja 1,70
Superlativer er overflødige om Thomas Müller, som virker å gå mot enda en vidunderlig sesong. Med unntak av en fire kamper lang rekke uten mål i slutten av september - da en viss Robert Lewandowski var i storslag - har han scoret jevnt og trutt hele sesongen.

De siste ni kampene for klubblaget Bayern München har han scoret ti mål og han har bare gått målløs av banen når hele laget har feilet i denne perioden, mot Eintracht Frankfurt (0-0) og Arsenal (2-0-tap).

Han scoret også to mot Olympiakos i kampen i Hellas, og er straffetaker for Bayern München. Også mot Arsenal hjemme scoret han to og han har dermed fire mål på fire kamper totalt i Champions League.

Denne kampen er også viktig for hjemmelaget Bayern, som bør vinne for å sikre gruppeseieren. De klarer seg med uavgjort på grunn av seieren i Hellas, men det er neppe en taktikk Pep Guardiola legger opp til.

Her er det grunn til å forvente overkjøring fra Bayern München, som har spilt sin aller beste fotball i Champions League denne sesongen. Hvis man ser på de to lagoppstillingene til lagene, er det enorm klasseforskjell og Robben er trolig tilbake fra start for vertene. David Alaba er ny på skadelisten, dog, og der er allerede Rode, Götze og Ribery.

Gjestene må klare seg uten angriper Alejandro Dominguez og midtbanespiller Giannis Maniatis, men den rutinerte defensive midtbanespilleren Esteban Cambiasso kan rekke kampen.

Uansett: Vi har tro på at Bayern kommer til å score og score mye, og da er det svært sannsynlig at Thomas Müller står på scoringslisten, hans enorme form tatt i betraktning. Han har levert til de grader denne høsten og pålitelige Müller får vår tillit til 1,70 i odds.

Robert Lewandowski står til skarve 1,50 i odds og kjennes langt fra så spennende som Müller-scoring, derfor vraker vi polakken.

Over 2,5 mål i BATE - Bayer Leverkusen, H 1,70
Leverkusen reiser i dag til Hviterussland for å møte BATE, et lag som er svært gjestfrie defensivt (noe Leverkusen også er, for så vidt). BATE har sluppet inn elleve mål på fire kamper og bare hjemme mot Barcelona har de ikke sluppet inn mer enn to mål.

Nei, å holde nullen virker ikke å være BATEs beste egenskap, som tapte 1-4 for dagens motstander i Tyskland. Kun hjemme mot Barcelona har de ikke gått over 2,5 mål i gruppespillet, med 2-0-seier til katalanerne. De har også vist at de kan score mål, mot Roma dundret de ut av startblokkene og ledet 3-0 før en halvtime var spilt.

Heller ikke Bayer Leverkusen har tettet igjen bakover denne høsten og har hele 11-10 i målforskjell i gruppespillet og gått over 2,5 i alle fire kamper. De har et tidvis vaklevorent forsvar, spesielt godt demonstrert i kampene mot Roma (4-4 hjemme og 2-3-tap borte).

Samtidig har de en vanvittig offensiv, der Chicarito har stått for et lass med scoringer de siste kampene. Vi spiller for øvrig på at mexikaneren scorer til 2,30 i odds i kveld.

Nei, her lukter mål - og 1,70 på at det går over 2,5 mål er fullt spillbart.

I denne dobbelen håper vi på mål - og mange av dem! Totaloddsen blir 2,89.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus