Gonzalo Higuain er i scoringsform for Napoli for tiden.
Gonzalo Higuain er i scoringsform for Napoli for tiden. Foto: Salvatore Laporta (Ap)

Mange mål i Italia

Italiensk Serie A er ikke så målfattig som mange tror. Mandag tror vi på to målrike oppgjør i Italia.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny mandag:
V75:Nettavisen med ny supergevinst lørdag
V65 Leangen:Edvard er til å stole på
V4 Kalmar: Pangstart i Sverige
V64 Mantorp: Lerum byr på en spennende banker
Odds La Liga: Kampen som er så viktig
VM-konkurranse: Har du peiling på femmila?
Nabolaget: Test deg selv om Sandefjord
Nabolaget: Les om 15 naboer som vant 100 000 kroner

Mandagens langoddsprogram er preget av få spennende objekter og en ny dag der favorittene er for lavt priset. I helgen manglet vi stort sett ett mål i alle forslagene vi hadde. Og svært mange av våre objekter spilte uavgjort, eller manglet noen tidels poeng i hoppbakken (Severin Freund som gullvinner i liten bakke). Marginer imot er alle oddstippere kjent med. Mandag foreslår vi en dobbel i Serie A, der vi tror vi på mange mål. 


Napoli - Sassuolo over/under 2,5 mål - over 1,55
Ettersom Roma på 2. plass ikke "vinner" fotballkamper lenger, vil Napoli med seier i kveld, kun være tre poeng bak Roma på den hyperinteressante 2. plassen (som gir direkte plass i Champions League). Torsdag imponerte Napoli med sterke 4-0 borte mot Trabzonspor i Europa League. I serien står laget med 4-0-2 på de siste seks, og eks av de sju siste seriekampene har gått over 2.5 mål.

Motstander Sassuolo ligger på 12. plass med 29 poeng og har ni poeng ned til Cagliari under streken (med samme antall kamper). Siste seks seriekampene har ikke gitt bedre enn 1-2-3 og borte har fem av de siste seks gått over 2,5 mål. Det er plenty med offensiv slagkraft i Sassuolo, likeså i Napoli og svært mye tyder på en målrik affære i kveld. 1,55 for at så skjer er helt grei odds.

Cagliari - Inter over/under 2,5 mål - over 1,80
Hjemmelaget ligger tredje sist på tabellen med 20 poeng og har tre poeng opp til Atalanta over streken. Sju av de åtte siste har gått over 2,5 mål for Cagliari.

Målrike oppgjør er også Inter involvert i om dagen, og torsdag ble det 3-3 borte mot Celtic i Europa League. I serien ligger laget på 11. plass med 32 poeng. De tre siste seriekampene har alle gått over 2,5 mål, og sist helg ble det 4-1 seier borte mot Atalanta.

Selv om både Cagliari og Inter har vært involvert i svært målrike oppgjør i det siste, er det faktisk under 2,5 mål som er priset lavest i denne kampen. Det er vi slett ikke enige i, og 1,80 på at kveldens kamp ender over 2,5 mål er bra odds.

Kombinert med et målrikt oppgjør også i Napoli får vi en dobbelodds på 2,79Mest lest