Hamilton har hatt mye å juble for denne høsten.
Hamilton har hatt mye å juble for denne høsten. Foto: Kirk O'rourke (Pa Photos)

Mange venter på Hamilton-nedturen

Nyopprykkede Hamilton flyr høyt denne sesongen, og en nedtur ligger virkelig i kortene.

Kommersielt

Sportspills øvrige meny lørdag:
Langskudd: Tøff kamp for Deila-rivalene
Tippekupongen: Utfordrende kupong fra Skottland
V75 Momarken: Enorme objekter kan gjøre deg til millionær

Det er en ny, flott oddsdag foran oss denne lørdagen. Skottland har full runde og de preger både tippekupongen og langoddsprogrammet.

Gårsdagen ble svak og uten treff på oddstipsene.

Dagens spill
Kilmarnock - Hamilton Academical, H 2,35

Dagens single

Kilmarnock – Hamilton Academical H

I utgangspunktet er det ikke mye som tilsier hjemmeseier i denne kampen, spesielt om man ser på formutviklingen. For hjemmelaget har kun ett poeng de siste syv kampene, og har falt langt på tabellen.

Likevel viste de i sesonginnledningen hva de er gode for og en opptur virker uungåelig for hjemmelaget, som står med 4-0-4 på eget gress. Før nedturen begynte, hadde de 6-2-2 på sesongens ti første kamper.

På Rugby Stadium må vertene klare seg uten Darryl Westlake, Alexei Eremenko, Mark Connolly og Ross Barbour. Samy Clingan og Michael Ngoo er ute i en lengre periode. Tope Obadeyi er tvilsom.

Høytflyvende gjester
All ære utdeles til dagens gjester, som virkelig har levert i årets sesong. 10-3-4 på sesongens ti første kamper er intet mindre enn beundringsverdig.

Den siste tiden har de imidlertid vist tegn til litt formsvikt og de har tapt tre av de siste syv kampene, og vunnet like mange.

De har en meget solid bortestatistikk på 5-1-3, og slo tilbake etter tre bortetap på rad med seier over bunnlaget Ross County forrige gang de var på reisefot. Celtic er det eneste laget som plukker like mye bortepoeng som dagens gjester.

Andy Ryan og Ziggy Gordon er begge skadet for gjestene. De får tilbake Jon Routledge fra suspensjon, mens Jesus Garcia Tena er tvilsom.

Selv om Hamilton skal ha all ære for en flott sesongstart, har de begynt å vise svakheter, og en ny nedtur virker å være i kortene. Hjemmelaget trenger på sin side sårt en seier, og vi drister oss til hjemmespill til 2,35 i odds.