Marcus Pedersen har funnet formen og trives åpenbart i Strømsgodset.
Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
Marcus Pedersen har funnet formen og trives åpenbart i Strømsgodset. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Foto: Terje Bendiksby (NTB scanpix)

Marcus i hetluften

Marcus Pedersen har scoret fire mål på de to siste kampene for Strømsgodset. I kveld er han på farten igjen.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny fredag:
Oddslangskudd: Kirkevold leverer på direkten
US Open: Det går mot drømmefinale
Midtukekupong: PSG er sikrest
Premier League: Skaderapport
Tippeliga: Ny episode av Tippeligamagasinet
V65 Bjerke: En viking innleder superhelgen

V75 Bjerke lørdag: Gundersen har bankeren
V5 Bjerke lørdag: Helfrekk banker med fantastisk Bjerkestatistikk

En strålende oddshelg står foran oss. Klubbfotballen ruller igjen etter landslagsoppholdet og det er seriestart i norsk ishockey. I US-open skal det spilles semifinaler fredag og vi har to helt fantastiske semifinaler i vente på herresiden, og det kan fort gå mot en drømmefinale!

Marcus Pedersen scorer mål - ja 2,10
Tippeligaen starter opp igjen i kveld med oppgjøret mellom Strømsgodset og Haugesund. Med ni kamper igjen å spille har Strømsgodset los på medaljer. Med en kamp til gode på de andre topplagene, har Godset kun fire poeng opp til Viking på tredjeplass. Etter hjemmetap for Stabæk (0-2) fjerde sist og bortetap mot Aalesund tredje sist (1-2), har Godset full pott på de to siste (2-1 hjemme mot Start og 4-2 borte mot Mjøndalen). Hjemme på Marienlyst viser tallene 6-2-1.

Haugesund står faktisk med tre seire på de fire siste bortekampene, men 3-1 seieren borte mot Start sist, lignet nesten et ran. Uansett har Haugesund nå åtte poeng ned til Mjøndalen på kvalikplassen, og har heller ikke et avskrekkende program igjen. Christian Gytkjær er i scoringsform, og mye skal gå galt om Haugesund havner i trøbbel.

Den hjemvendte sønn Marcus Pedersen har scoret fire ganger for Godset på de to siste kampene, og er blant annet fast straffeeksekutør. Selv om Haugesund kun har 14 innslupne mål på bortebane og Godset ikke har scoret mer enn 18 mål på sine ni hjemmekamper, aner det oss at Marcus Pedersen finner nettmaskene også i kveld.

All den tid hjemmeoddsen er labre 1,45, over 2,5 mål i kampen betales med lave 1,45, er det vesentlig mer spennende å sette et spill på at Marcus Pedersen scorer i kveldens kamp. 2,10 er oddsen for at så skjer, og den oddsen lever vi godt med.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør