Marcus Pedersen scorer jevnt og trutt om dagen og har all grunn til å smile.
Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
Marcus Pedersen scorer jevnt og trutt om dagen og har all grunn til å smile. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Foto: Terje Bendiksby (NTB scanpix)

Marcus Pedersen i kalasform

Marcus Pedersen stortrives i Strømsgodset og scorer jevnt og trutt. I kveld jakter han nye scoringer hjemme mot Bodø/Glimt.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Nå må det være dags for Stoke
Oddstips 3: Napoli favoritt mot Juventus
Oddstips 4: Southampton tilbake på vinnersporet
Tippetips: Liverpool bankes tross tvilsom form
V75 Klosterskogen: Dobbel sjuerpott og kanonomgang
V5 Klosterskogen lørdag: Herlig V5-omgang i vente
V4 Klampenborg lørdag: Galoppeksperter i knallform
Premier League: Oversikt over skader/karantener
Helgens TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten
Tippemagasinet: Sjekk siste episode

Lørdagens langoddsprogram er meget innholdsrikt og har en rekke interessante objekter. Det spilles fotball stort sett over hele Europa og i tillegg er det både hjemlig og svensk ishockey.

Marcus Pedersen scorer mål - ja - 2,00
Det er ikke ofte vi lanserer målscorerspill på lørdager, men denne lørdagen gjør vi et unntak. "Hjemvendte" Marcus Pedersen har virkelig blomstret etter at han returnerte til Strømsgodset fra Brann i sommer. Faktisk har Marcus Pedersen scoret i tre av de fire siste seriekampene han har spilt for Godset og onsdag ble han matchvinner i hengekampen mot Molde. Fire poeng opp til Stabæk på sølvplass for Godset nå, og kun ett poeng opp til Viking på bronseplass. Målforskjellen er jevn blant medaljekandidatene nå og den kan bli avgjørende.

Glimt har sluppet inn to mål i samtlige av de tre siste bortekampene og har 23 baklengsmål på reise. Oppsiktsvekkende 9-0-2 på de 11 siste serierundene og Glimt er egentlig "ferdigspilt" for i år, da de verken kan blande seg inn i medaljekampen eller bli involvert i bunnstriden. 4-2-6 på bortebane.

Det kan bety et Glimt-lag ikke helt i hundre på Marienlyst lørdag kveld og enda bedre arbeidsbetingelser for Godset og Marcus Pedersen. Pedersen er også straffeksekutør for Godset og Godset scorer i snitt to mål per hjemmekamp. 2,00 på at Marcus Pedersen er blant dem, er fin betaling. Vi velger likevel å kombinere målscorerspill på Marcus Pedersen med en godt betalte hjemmeseier i Championship.

Brentford - Sheffield Wednesday H 2,25
Sesongstart litt på det jevne av Brentford som står med 2-2-3 på de sju første seriekampene. Det er trolig litt under forventet for laget som nådde playoff sist sesong. Har imidlertid møtt solid motstand i sesonginnledningen. Har fortsatt en del skader.

Sheffield Wednesday tok seg videre fra ligacupen med imponerende 1-0 seier borte mot Newcastle onsdag, men har innledet litt mer på det jevne i seriespillet (2-3-3-). Her gjelder det å omstille seg etter cupbragden onsdag.

Hjemmelaget er nok bedre enn det tabellposisjonen indikerer i øyeblikket og har bra sjanse på tre poeng her. 2,25 for hjemmeseier er bra betaling og kombineres med nettkjenning for Marcus Pedersen.

Vi ender da opp med en dobbel til spreke 4,5 i odds.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør