Elches Sergio Pelegrin i duell med Barcelonas Munir El Haddadi åpningsrunden i La Liga 24. august. Elche tapte 0-3, men har tatt fire poeng på de to neste seriekampene.
Elches Sergio Pelegrin i duell med Barcelonas Munir El Haddadi åpningsrunden i La Liga 24. august. Elche tapte 0-3, men har tatt fire poeng på de to neste seriekampene. Foto: Manu Fernandez (Ap)

Meget viktig kamp i bunnstriden

Nyopprykkede Eibar skal få det tøft på bortebane denne sesongen, og vi tror Elche stikker av med alle poengene i kveld.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Øvrige tips fra Sportspill fredag:
Dagens dobbel:
  Gjør et unntak for Brann
V65/V64 Solvalla:
Her blir det Melander-show
V64 Romme:
Persson tar styringen direkte
V65 Jarlsberg: Robert vil bli historisk

Det ble en flott dag for oddstipsene torsdag, med treff på ett av to ordinære oddstips (Everton-seier over Wolfsburg til 1,95 i odds) og langskuddet (Stjernen-seier over serieleder Lillehammer til 2,80 i odds).

Fredag er det blant annet objekter fra Tippeligaen, La Liga, Bundesligaen og Ligue 1 på oddsprogrammet.

Dagens oddstips

Elche - Eibar HElche har startet sesongen med 1-1-1 etter å ha vunnet 3-2 borte mot Rayo Vallecano forrige runde. Hjemmelaget hadde ballen mest, men Elche var effektive på avslutninger fra distanse.

Startet sesongen med et oppskriftsmessig 0-3-tap borte mot Barcelona, og har ellers spilt uavgjort mot Granada.

Laget fra Alicante klarte seg fint i opprykkssesongen i fjor og endte på 16. plass takket være solid forsvarsspill. Har beholdt de fleste defensive spillerne fra forrige sesong, men har mistet noen profiler i andre lagdeler.

Skademessig ser det bra ut til kveldens kamp.

Eibar debuterer på øverste nivå i Spania etter to opprykk på to sesonger. Klubben har ganske få spillere i troppen med erfaring fra La Liga, og tre av de viktigste spillerne fra i fjor har forsvunnet i sommer.

Åpnet sesongen med 1-0 hjemme mot Real Sociedad, men har siden tapt for Deportivo La Coruna og Atletico Madrid.

Den innleide Milan-backen Didac Vila og angriperen Manu del Moral (på lån fra Sevilla) er ute med skader.

Eibar er av mange tippet helt nederst på tabellen denne sesongen, og det er ventet at laget kommer til å ta de fleste poengene hjemme på lille Ipurua.

Elche er en større klubb og har mer erfaring på dette nivået enn kveldens motstander. Lagets største problem forrige sesong var det offensive spillet, og slikt sett var det meget positivt med tre mål borte mot Vallecano sist.

Vi tror Elche bygger videre på de gode opplevelsene fra forrige helg og slår denne dumpekandidaten. H til 2,10 i odds spilles som dagens oddstips.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør